Haberler

Yıldız Çocukları Podyumu Fethediyor

Birçok ünlü ismin çocukları, teker teker mankenlik dünyasına adım attı ve şanslarını podyumlarda denemeye başladı!.

AVA SAMBORA

'Bon Jovi' grubunun gitaristi ve rock müziğin efsane isimlerinden Richie Sambora'nın kızı olan Ava, şimdiden birçok defileye çıktı. Bir yandan fotomodellik de yapan 14 yaşındaki Ava, gelecekte tasarımla uğraşmayı istediğini söylüyor.

SELAH MARLEY

Ünlü müzisyen Bob Marley'nin torunu ve şarkıcı Lauryn Hill'in kızı olan Selah Hill, modellik dünyasının yıldızları arasında gösteriliyor. 14 yaşındaki Selah, Vogue dergisinin de vazgeçilmez isimlerinden.

RILEY KEOUGH

Elvis Presley'nin torunu ve şarkı sözü yazarı Lisa Marie Presley'nin kızı olan Riley Keough, mankenler dünyasında fırtına gibi esiyor. Victoria's Secret mankenleri arasına katılan 1989 doğumlu Keough, bir yandan da oyunculuk yapıyor.

KAIA GERBER

Ünlü manken Cindy Crawford'un kızı Kaia, 11 yaşında modellik dünyasına adım attı. Versace markasının çocuk ve genç ürünlerinin yüzü olan Kaia'nın geleceğin en parlak modellerinden biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

DAISY LOWE

'Bush' grubunun solisti Gavin Rossdale'in ve tasarımcı Pearl Lowe'un kızı olan Daisy, birçok ünlü markanın vazgeçilmez mankenleri arasında yer alıyor. 1989 doğumlu Lowe, ilerde tasarımcı olmak istiyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Richie Sambora Bob Marley Bon Jovi Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title