Haberler

Yeni Dizilerden Umduğunu Bulamayan TV'ler Eski Programlardan Medet Ummaya Başladı

Güncelleme:

Türk Malı, Cennet Mahallesi, Çocuklar Duymasın, Mahallenin Muhtarları ve Çarkıfelek'in yeniden ekranlarda yer alacağı haberleri, "Türk televizyonları eskiden medet ummaya başladı." izlenimine yol açtı.

HABERLER.COM / Mehmet Kerem Hançer "Türk televizyonlarında bir dönem sona erdi." manşetlerini çok sık görmüşüzdür. Ancak bu manşetlerle aynı oranda "Türk televizyonlarında bir dönem yeniden başlıyor." manşetlerini de görmekteyiz.

"TÜRK MALI" 7 YIL SONRA YENİDEN BAŞLADI

İşte bu yaza tam da "Yeniden başlıyor" manşetleriyle giriyoruz. Önce bir zamanların efsaneleşen dizisi "Türk Malı"nın 7 yıl aranın ardından yeniden ekranlara döneceği haberini aldık.

"CENNET MAHALLESİ" 10 YIL SONRA GERİ DÖNÜYOR

Üzerinden bir ay geçmeden, 10 yıl önce ekranlara veda eden "Cennet Mahllesi"nin çekimlerine yeniden başladığı haberiyle biraz sevindik, biraz da şaşırdık.

"ÇARKIFELEK"İN ÇEKİMLERİ BAŞLADI

Tam bu geri dönüş haberlerini hazmetmek üzereyken, Mehmet Ali Erbil'le birlikte yıllarca evlerimize giren "Çarkıfelek"in de çekimlerinin başladığını öğrendik.

2 EFSANE DİZİ İÇİN DE DÖNÜŞ KARARI ALINDI

Aradan henüz bir gün geçmemişken, dönüş haberlerine Mahallenin Muhtarları ve Çocuklar Duymasın dizileri de eklendi.

YAYINCI KURULUŞLAR ESKİDEN MEDET UMMAYA BAŞLADI

Tüm bu gelişmeler "Eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı" sözünü akıllara getirse de, yeni projelerden beklediğini alamayan yayıncı kuruluşların, ümidini eski yapıtlara bağladığı net bir şekilde görülmeye başlandı.

Anlaşılan o ki bu yaz bol bol eski yapıtları evlerimize misafir edeceğiz.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türk Malı TV Dizi Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title