Haberler

Yeni imajıyla bambaşka biri olan Deniz Seki'ye yorum yağdı: Deniz Seki nerede?

Güncelleme:

2,5 ayda 22 kilo veren ve değişimiyle ağızları açık bırakan Deniz Seki, Instagram hesabından yayınladığı pozlarla gündem olmaya devam ediyor. Son olarak mini elbiseli pozunu paylaşan Seki'nin değişimini görenler "Deniz Seki nerede?" yorumunu yaptı.

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Deniz Seki, son günlerde değişimiyle adından söz ettiriyor. 22 kilo vererek 36 bedene kadar düşen Seki, vücudundaki değişimin yanı sıra yüzüne yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmüyor.

"BU KİM, DENİZ SEKİ NEREDE?"

Instagram hesabından yayınladığı pozlarla bambaşka biri gibi görünen Seki, son olarak siyah mini elbiseli pozunu paylaştı. Yüzündeki değişimle başka gibi görünen Seki için "Photoshopu fazla abartmışsın" ve "Bu kim Deniz Seki nerede?" yorumları yapıldı.

Deniz Seki'nin yeni görüntüsünü çok beğenen usta sanatçı Nilgün Belgün "Waww" yorumunu yaparken Gonca Vuslateri de "İşte bu" dedi.

İşte Deniz Seki'nin yeni pozu:

Yeni imajıyla bambaşka biri olan Deniz Seki'ye yorum yağdı: Deniz Seki nerede?

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Deniz Seki Photoshop Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (3)

cosmos:

kendisi bayhana katil dedi ylarışmada kendisi de adanalı pisliğin teki

4
0
yanıtYanıtla
İhtiyar bunak yaşlı kurt rüküş dede avni:

Bu kızı tanımadım loo deniz hanım nerede loo. Loloho hanım. Lololo canım lo lo

1
1
yanıtYanıtla
678:

Bu kim??? Deniz seki nerede??? Aaaa ay inanmıyorum deniz elbisenin içindeymiş

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title