Haberler

Yeliz Yeşilmen Bebeğiyle İlk Pozunu Verdi

Güncelleme:

İş adamı Ali Uğur Akbaş ile evli olan ünlü oyuncu, 29 Ağustos'ta dünyaya gelen oğlu Birbey ile ilk kez objektif karşısına geçti.

İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Yeliz Yeşilmen, bebeği ve ailenin diğer üyeleriyle ilk kez objektif karşısına geçerek poz verdi. İşadamı Ali Uğur Akbaş'la evli olan Yeşilmen bebeğini 29 Ağustos'ta kucağına almıştı.

KEYFİNE DİYECEK YOKTU

Oyuncu Yeliz Yeşilmen, 29 Ağustos'ta dünyaya gelen oğlu Birbey'le ilk pozunu fotoğrafçı Burcu Şahiner'e verdi. Eşi Ali Uğur Akbaş ve 5 yaşındaki kızı Asya'nın da dahil olduğu fotoğraf çekimlerinde Yeşilmen'in keyfine diyecek yoktu.

İşte o pozlar:



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Uğur Akbaş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (12)

KRALiCE ELiZABETH:

ölen askerler bu artistleri hic ilgilendirmiyor her halde.

12
2
yanıtYanıtla
asabi:

madem ilgilenmiyorsunuz sayfada ve haberde ne işiniz var. lütfen ama merak edip okuyup sonrada ülkenin durumundan ve hassasiyetinizden bahsetmeyin.

8
2
yanıtYanıtla
simsek:

masallah allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah

8
2
yanıtYanıtla
nazlı yıldızMobil-ANDROID:

allah analı babalı büyütsüz savaşsız bir dünyada.

6
3
yanıtYanıtla
öfkeli:

Bune şimdi millet kan ağlıyo yeliz dğum yapmiş bu nedir ya kaldırın bu haberi

4
3
yanıtYanıtla
ÇOK BİLEN:

görmedik göasterişl budalası aptal

3
3
yanıtYanıtla
):

Allah bagislasin anali babali buyutsun

5
1
yanıtYanıtla
Ülkücü:

BU KİM

4
1
yanıtYanıtla
Duygu:

O nasil kostüm? Kostüm degilmi yanlis görmüyorum. Ben dogum sonrasi pazen pijamalarimi cikarmamistim üzerimden. Kezbanlik ruhuma sinmis demekki. .

5
0
yanıtYanıtla
AloMobil-IOS:

Ne buyuk sanatçı.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title