Haberler

Yeğeniyle Yasak Aşk Yaşadığı Ortaya Çıkan Murat Başoğlu, Eski Eşiyle Görüntülendi

Güncelleme:

Yeğeniyle ilişki yaşadığı bilirkişi raporuyla kanıtlanan Murat Başoğlu, boşandığı eşi Hande Bermek ile görüntülendi. İkilinin birlikte görüntülenmeleri görenleri şoke etti.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, 'hayasızca hareketlerde bulunmak' suçundan hakkında soruşturma başlatılan sunucu Murat Başoğlu ile eşi Hande Bermek geçen yıl, Kuşadası Adliyesinde boşandı. İkilinin birlikte görüntülenmesi şoke etti.

YANLARINDA AVUKAT DA VARDI

Duymayan Kalmasın programının haberine göre; Murat Başoğlu ve Hande Bermek uzun bir süre sonra birlikte görüntülendi. Murat Başoğlu ile Hande Bermek, Bodrum'daki bir mekanda avukatları Fatih Volkan ile birlikteydi. Bugün duruşması görülecek olan Murat Başoğlu'nun, yurtdışına çıkış yaşadığının kaldırılması için avukatıyla görüştüğü öne sürüldü. Murat Başoğlu'nun yasak kalkması haline yurtdışına yerleşeceği konuşuluyor.

"OĞLUMUZ İÇİN HER ZAMAN BİR ARAYA GELİRİZ"

Murat Başoğlu çıkan bu haberden sonra şu açıklamayı yaptı: "Bugün mahkemem var. Avukatımız da bizimleydi. 14 yaşında bir çocuğumuz var. Oğlumuz için her zaman bir araya geliriz."

YÜZ TANIMA SİSTEMİYLE KANITLANMIŞTI

Öte yandan geçen yaz Bodrum'da teknede uygunsuz halde görüntülenen Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu, Türk magazin tarihinin en yüz kızartıcı skandalına neden oldu. İkili hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianame geçen günlerde tamamlandı. Ayrıntıların mide bulandırdığı iddianamade, çiftin yüzlerinin yüz tanıma sistemiyle teyit edildiği yazdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cumhuriyet Başsavcılığı Murat Başoğlu Kuşadası Bodrum Magazin Haberler

500

Yorumlar (22)

EKREM:

ne var canım herkes muhafazakar yaşamak zorunda mı

1
14
yanıtYanıtla
malik:

desteklediğinize göre. . . . . .

yanıt3
yanıt0
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Domuz bile sizden daha çok saygıyı hakediyor

8
2
yanıtYanıtla
ASLI:

MİDE. . . . ÇOK ÖNEMLİ BİR ORGAN, BEYİN , DE TABİKİ. . . .

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu haberi ilk duyduğumda bu kadının herşeyi bildiğini düşünmüştüm şimdi ise eminim. . Allah bunları bildiği gibi yapsın valla ne ar kalmış ne edep kalmış ne haya

8
0
yanıtYanıtla
NİSAN:

pes doğrusu hala bu şahsiyetler insanların yüzüne nasıl bakıyor acaba ??????

6
0
yanıtYanıtla
Numbia ya cevap:

Kuzenlerin evlenmesi ile bunun ne alakasi var.. Turkcen mi kıt? Amca yeğen bunlar

6
0
yanıtYanıtla
cosmos:

o herif iranda olsa öldürülürdü

4
1
yanıtYanıtla
Hatice:

Sahsen ben boyle bir iliskinin olduguna inanmiyorum yegeninin kocasinin bir hesabi vardi bunlarin amca yegen iliskisini samimiyetini karisi gormuyormuydu ayrilmaya karar verilen damadin ayrilmamak icin yaptigi bir oyunu olarak dusunuyorum

1
4
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

acilen uyuşturucuyu bırakmalısın. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title