Haberler

Yasak Elma Dizisinin Başrol Oyuncusu Onur Tuna, Setteki Taciz Hakkında İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

Yasak Elma dizisinin yakışıklı başrol oyuncusu Onur Tuna, sette yaşanan taciz olayı hakkında ilk kez konuştu. Oyuncu konu için "Adını bile zikredemiyorum, çok berbat bir olay" dedi.

Yasak Elma dizisinde Alihan karakterini canlandıran Onur Tuna, arkadaşı Cem Uçan ve Gülşah Şahin'in düğününde objektiflere takıldı. Tuna, rol aldığı dizinin setinde yaşanan taciz iddiaları hakkında sessizliğini bozdu.

"ADINI BİLE ZİKREDEMİYORUM"

Çiftin nikah şahitliğini yapan oyuncu, Talat Bulut'un kostüm sorumlusu Özge Ş.'yi taciz ettiği iddialarıyla ilgili, "Yargıya taşındığı için net konuşamayacağım doneler var. Adını bile zikredemiyorum, çok berbat bir olay. Fikrimi daha sonra açıklayacağım" dedi.

Yasak Elma Dizisinin Başrol Oyuncusu Onur Tuna, Setteki Taciz Hakkında İlk Kez Konuştu

"KRAVATINI DÜZELTECEKTİM, DUDAĞIMDAN ÖPTÜ"

Talat Bulut'un tacizine uğradığını iddia eden 19 yaşındaki kostüm asistanı Ö.Ş., olayı yargıya taşıdı. Genç kız yaşadığı taciz anını şu sözlerle anlattı: " Talat Bulut'un kravatını düzeltecektim, 'Gel, arka tarafta bakalım' dedi. Orada beni dudağımdan öptü ve gitti. O olayın şokuyla kaldım öylece ve yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama beni oraya çağırırken şahitlerim var."

Konu hakkında açıklama yapan oyuncu Talat Bulut ise iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülşah Şahin Talat Bulut Onur Tuna Magazin Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500

Yorumlar (37)

Misafir:

Talat buluta yapılmış olan bu asılsız saçma sapan iftiradan dolayı herkes tepkisini belli edip bu dizi Talat bulutsuz devam ederse izlenmemesi lazım.Talat bulut gibi saygın mütevazı bir insana yapılmış olan saçma sapan bir iftirayı şiddetle kınıyoruz.Böyle bir iftara olamaz hanfendi Talat bulut dudağından öpmüşte o an sesi çıkmamış hiçbir şey olmamış gibi davranmış 1hafta sonra dava açmaya karar vermiş.Yuh ya yalanın iftiranın da bukadarı bu iftiraya kimse inanmaz.Talat bulutu karalama.

20
4
yanıtYanıtla
Rabia:

Çok başarılı bir oyuncu mesur olmaya çalışan biri için harcanmamali talat bulut seviliyorsun...

11
6
yanıtYanıtla
XXX:

Rabia hanım Talat Bulut un akrabası veya yakını mısınız ? koruyorsunuz? kuzeni dayısı hatta babası tarafından tacize uğrayan insanlar var ki siz hiç tanımadığınız sadece tv de gördüğünüz bir oyuncuyu, üstelik Kadın kimliğinizle savunuyorsunuz.

yanıt3
yanıt8
KÜBRA:

İŞTE BÖYLE BİRİ GELİR PARA İÇİN ŞÖHRET İÇİN İFTİRA ATIP SİZİ REZİL EDER. . TALAT BEYE ACIDIM. . ALLAH YARDIMCISI OLSUN. . BAŞINA BÜYÜK BELA GELDİ

13
3
yanıtYanıtla
Kamuran:

Bencede adama yargisiz infaz yapildi bence sevenleri kampanya baslatip diziyi protesto etsin dizideki kimsede yaninda olmadi yazik gormus oldu insanlarin yuzunu sadece kadin dayanismasi adi altinda belkide sucsuz birinin hayatini bitirdiler kiniyorum .

12
3
yanıtYanıtla
ayşegül:

talat bulutu bende cok seviyorum dizilerini hayranlıkla izlerım . tacız edin kıza ınanmadım neden beni öperken kimse yokdudiyor hemde beni oraya çağırırken şahitlerim var saçmalağa bakarmısın kızım senin derdin ne film artistimi olmak istiyorsun sen hee yalancı

9
4
yanıtYanıtla
nana:

bu olay net değil. yargı bir kadının lafına bakarak hüküm veremez. arkaya gidelim diyor neden gidiyorsun kızım derler adama. olay iftira olabilir. şahitsiz delilsiz olayda hüküm vermek etik değil. yargı gerçeği ortaya çıkarır.

10
3
yanıtYanıtla
Misafir:

O anda bağırıp kıyameti koparsaydı madem doğruysa herkes anında duysaydı.Ben inanmıyorum..

9
1
yanıtYanıtla
sıla:

Zaten Onur bey sizin gücünüz yetmez Talat Bulut bey gibi değerli aktörün adını anmaya. . . .

7
3
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Talat Bulut ile ne alakası var? adam olayın çirkinliği hakkında zikredemiyorum demiş.

yanıt2
yanıt1
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title