Haberler

Yarışmada Şarkı Krizi Sürüyor

'Şarkı Söylemek Lazım' Yarışmasında Olan Olaylardan Rahatsız Olan ve Jenerik Müziğinin Sahibi Olan Sezen Aksu Şarkısını Geri Çekiyor

'ŞARKI SÖYLEMEK LAZIM' YARIŞMASINDA OLAN OLAYLARDAN RAHATSIZ OLAN VE JENERİK MÜZİĞİNİN SAHİBİ OLAN SEZEN AKSU ŞARKISINI GERİ ÇEKİYOR

Jüri üyelerinin hem kendi aralarında hem de yarışmacılarla yaşadıkları tartışmalar yüzünden, Sezen Aksu'nun jenerikteki şarkısını geri çekmek istediği ileri sürüldü.

'Şarkı Söylemek Lazım' yarışmasında sular durulmuyor. Jüri üyelerinin ve ünlü yarışmacıların tartışmaları, şarkılardan ve yorumlardan çok daha fazla konuşuluyor. Ancak bu durumun en sonunda, jenerikte söz ve müziği kendisine ait 'Şarkı Söylemek Lazım' adlı eseri kullanılan Sezen Aksu'yu rahatsız ettiği ileri sürüldü.

Özellikle İnci Çayırlı'nın Oray Eğin'le yaşadığı tartışma sonrası jüri üyeliğinden ayrılmasına çok üzülen ve bunun üzerine harekete geçen Aksu'nun, 'yarışmada insanlar küçük düşürülüyor, tartışmalar eserime gölge düşürüyor' gerekçesiyle şarkıyı geri çekmek istediği konuşuluyor. Yapımcıların ünlü sanatçıyı ikna çabaları ise sürüyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title