Haberler

Milyoner'de yarışmacının verdiği yanıt Kenan İmirzalıoğlu'nu da şaşırttı: Gündemi takip edemediniz sanırım

Güncelleme:

"Kim Milyoner Olmak İster" programında bir yarışmacıya "Ana taşıyıcı kuleleri arasındaki mesafe en uzun olan, 'en uzun asma köprü' hangisidir?" sorusu yöneltildi. Yarışmacı 2 joker kullanmasına rağmen soruya doğru yanıtı veremedi. Durum karşısında şaşıran sunucu Kenan İmirzalıoğlu "Son günlerde gündemi fazla takip edemediniz sanırım.'' dedi.

ATV ekranlarında yayınlanan, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasına 1915 Çanakkale Köprüsü sorusu damga vurdu.

ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ SORUSU DAMGA VURDU

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Türkiye ve dünyada büyük yankı uyandıran 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili çıkan sorunun yöneltildiği yarışmacı Doğan Zorlu, sunucu Kenan imirzalıoğlu'nu da şaşırttı.

JOKER KULLANSA DA CEVAPLAYAMADI

Yarışmacının karşısına, "Ana taşıyıcı kuleleri arasındaki mesafe en uzun olan, 'en uzun asma köprü' hangisidir?" sorusu çıktı. Şıklarda ise Japonya'da Akaşi Kaikyo Köprüsü, Türkiye'deki 1915 Çanakkale Köprüsü, Çin'deki Yangtze Nehri Köprüsü ve ABD'deki Golden Gate Köprüsü' yer aldı. Yarışmacı iki joker hakkını kullanmasına rağmen yine de doğru cevabı veremedi. D şıkkını seçerek soruyu yanlış cevaplayan yarışmacı elendi. Doğru cevap B şıkkı 1915 Çanakkele Köprüsü olacaktı.

Milyoner'de yarışmacının verdiği yanıt Kenan İmirzalıoğlu'nu da şaşırttı: Gündemi takip etmediniz sanırım

"GÜNDEMİ TAKİP EDEMEDİNİZ SANIRIM"

Yarışmanın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu da cevap karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. İmirzalıoğlu, "Son günlerde gündemi fazla takip edemediniz sanırım.'' yorumunda bulundu.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500

Yorumlar (10)

bekir yapici:

ikdidar reklami gibi degil 45 bin arac garantisi verilen gecmesse farkin bizim cebimizden cikacagi köprü hangisi diye sorsaydi dogru cevabi alirdi.

75
64
yanıtYanıtla
albatros :

sorunun şekli yanlış. "günde 5.000 araç geçecekken, 45.000 araç garantisi verilen, işletme boyunca firmaya 6,1 milyar euro ödenecek olan ve bu paranın da geçmediğin halde senin cebinden çıkacağı köprünün adı nedir" olacaktı...

66
41
yanıtYanıtla
Abdullah Koc:

ATV bu kimin kanalı Kimin borusu öter Adamın önüne verilmiş bunu bilgi bunu oku Resmen AKP partizanlık yapılan bir soru

34
63
yanıtYanıtla
mehmet can:

onların izlediği kanallarda bunu haber yapmıyorlar ki. Sırf Akpartinin iyi hallerini görmesin millet diye haber bile olmuyor. olsa bile fiyatından bahsediliyor özelliğinden değil. Nerde kötü gidişat var yandaş medyaları orada. objektif olmak lazım dimi. iyiye iyi kötüye kötü demek karakter meselesi

48
42
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Haftaya Şu soruyu sorsunlar. 1915 Çanakkale köprüsünden karşıya geçmek Kaç TL? Cevap 200 TL.

45
35
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Geçiş hakkı verdiğimiz bizim yapmadığımız köprü ve ordan geçiş garantisi tutmayınca kimin cebinden para çıkar , soru böyle olmalıydı dimi

39
34
yanıtYanıtla
kedimi uçak çarptı:

kpss sorusu şimdiden hazır ülkece okumuyoruz gündemi takip etmiyoruz sosyal medyada zaman öldürüyoruz

40
11
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Çok kasıntı bir yarışmacıydi erken elenmesi güzel oldu. Baştan Türk olmadığını söyledi. Hiç önemli değil de atalarından ne şartlarda Türkiye'ye sığındıklarini bilip hiç olmassa minnet ifadesiyle bu ülkenin tarihinide öğrenmesi gerekirdi.

38
4
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut Davut:

Bu adamı izlerken ekran karşısında ben utandım yaa. Bunun gündem olmasına gerek yok ki. Türkiye'nin bunu yapabileceğine inanmamış gibi görünüyordu.

31
3
yanıtYanıtla
Hakan Saydam:

diğer programda da şunu sorarlarsa şaşırmayın "Çift eğrilikli beton kemer" kendi kategorisinde Dünyanın en yüksek üçüncü barajı hangisidir :)

5
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title