Haberler

Yalçın Otağı Yoğun Bakımda

Güncelleme:

Karaciğer yetmezliği yüzünden Marmaris'te yoğun bakıma yatan usta komedyen Yalçın Otağı'nın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Sağlık durumu kritik olan usta komedyen Yalçın Otağı'nın 30 yıl aynı sahneyi paylaştığı sanatçı arkadaşı Ateş Böceği Ercan, “Onun için dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok” diye konuştu.

"SEVENLERİ DUA ETSİN"

Sanatçının eşi Lale Belkıs bir an olsun yanından ayrılmazken, 'Ateş Böcekleri' olarak 30 yıl aynı sahneleri paylaşan Ercan Bostancıoğlu nam-ı diğer 'Ateş Böceği Ercan' duygularını şöyle paylaştı: "Maalesef Yalçın çok hasta. Eşi Belkıs şu an resmen annelik yapıyor. Hemen her gün telefonla konuşuyordum ama durumu daha da kötüleşti, şu an komada. Allah'tan yardım bekliyoruz, tıbben yapılabilecek bir şey kalmadı... Sevenleri dualarını eksik etmesin."


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yalçın Otağı Lale Belkıs Marmaris Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (16)

'''' AĞIR ÇEKİM '''':

GENÇLİK GELİP GEÇTİ, BİR GÜNLÜK SÜSTÜ, NEFSİM DOYMA''MAKTAN DÜNYA''YA KÜSTÜ, ESER DARMA DAĞIN EMEK YÜZ ÜSTÜ, TOPLAYIN EŞYAMI İŞİM ACELE...!!!

24
4
yanıtYanıtla
yilmutmutlu_3@hotmail.com:

ağzına ve yorumuna sağlık...güzel şiir....

yanıt0
yanıt0
KENYALImehmet.teke@gmail.com:

YAĞDI YAĞMUR CAKDI ŞİMŞAK SENDEMİ ŞAİR BE ARKADAŞ

yanıt0
yanıt0
.berat.turkmen@hotmail.com:

çok güzel

yanıt0
yanıt0
veli:

tamam geçmiş olsun da yanındaki hemşire niye sırıtıyor.

3
10
yanıtYanıtla
KUZEY Ç.lakarta266@hotmail.com:

n''apsın ağlasın mı ...

yanıt0
yanıt0
KENYALI:

Allah gani gani rahmet eylesin cennet bahçeleri mekanı olsun varsa allah taksiratlarını affetsin bir yıldız daha kaydı maalesef

1
9
yanıtYanıtla
Yasemin:

Allah şifa versin inşallah iyileşir

8
0
yanıtYanıtla
SERDAR:

Sahnelerde ömür cürütenler neden ömürlerinin sonunda sürünüyorlar...

4
3
yanıtYanıtla
EMEKLİ MÜFTÜemekli@hotmail.com:

Dinle, imanla uğraşmadıkları için. Pisi pisine gidiyorlar işte. Allah iman versin.

yanıt0
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title