Haberler

Vin Diesel, Kendisiyle Röportaj Yapan Genç Kadına Aşkını İlan Etti

Güncelleme:

Vin Diesel, kendisiyle röportaj yapan Brezilyalı genç kadına çok güzel ve çekici olduğunu söyleyerek iltifatlarda bulundu.

Aktör Vin Diesel, ülkemizde de önümüzdeki ay gösterime girecek XXX - Yeni Nesil Ajan'ın Dönüşü filminin tanıtımı için Brezilyalı ünlü Youtube yayıncısı Carol Moreira ile röportaj yaptı. Bir şarkı mırıldanarak röportaja giriş yapan ünlü oyuncu daha röportajın başında tuhaf, kinayeli cevapları ve sözleriyle sıra dışı bir sohbet olacağının sinyalini verdi. Yaklaşık 11 dakika süren röportaj boyunca, ara ara babası yaşında olduğu genç kadına sevgi sözcükleri söyledi ve iltifatlarda bulundu.

"HADİ ÖĞLE YEMEĞİ YEMEĞE ÇIKALIM"

Vin Diesel'in ilk olarak iddialı bir yapım olan "Er Ryan'ı Kurtarmak" filminden bahsederken birdenbire: "Tanrım, çok güzelsin. Tanrım, o çok güzel. Haklı mıyım haksız mıyım? Ona bir bak. Bu röportajı nasıl yapayım? Şu kadına bak, çok güzel. Konuş benimle bebeğim. Bana kendini anlat. Hadi buradan çıkalım. Hadi öğle yemeği yemeğe gidelim." sözlerini dile getirdi. Röportajın devamında aniden yine Carol'a yönelik iltifatlarına ve sevgi sözcüklerine devam eden Diesel, genç kadını kimi zaman güldürse de gerilmesine sebep oldu.

"BU KADIN ÇOK GÜZEL, ONUNLA RÖPORTAJ YAPAMIYORUM"

Artık röportajın sonları yaklaşırken güzel Carol, ünlü aktörden Galaksinin Koruyucuları filminde seslendirdiği 'Groot' karakterine atıfla elindeki kağıtta yazan Portekizce ifadeyi okumasını istedi. Vin Diesel kağıtta yazılanı Portekizce telaffuzda ilk seferde başarılı olamayınca güzel kadın ünlü oyuncunun ardından Portekizcesini okudu. Bunun üzerine Diesel: "Seni seviyorum. Bu kadın çok çekici. Burada benden başka hiç kimse fark etmiyor mu? Onunla röportaj yapamıyorum." dedikten sonra koltuğundan inerek dizlerinin üstünde genç kadına doğru yürüdü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Vin Diesel TV Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title