Haberler

Vatan Şaşmaz'ı Öldüren Filiz Aker'in Telefonundan Çıkanlar Şoke Etti

Güncelleme:

Önce Vatan Şaşmaz'ı öldürüp daha sonra da intihar eden Filiz Aker'in telefonundan "Siyanür" ve "Ölü insanın vücudu neden sertleşir?" gibi aramalar yaptığı ortaya çıktı.

Eski manken Filiz Aker tarafından Beşiktaş'ta bulunan lüks bir otel odasında öldürülen Vatan Şaşmaz dosyası kapandı. Savcılığın hazırladığı takipsizlik kararında çarpıcı bulgulara rastlanıldı. Aker'in telefonunda yapılan incelemelerde, cinayetten önce internetten, "Siyanür" ve "Ölü insanın vücudu neden sertleşir" gibi aramalar yaptığı ortaya çıktı.

FİLİZ AKER ÖLDÜĞÜ İÇİN DOSYA KAPANDI

Sunucu Vatan Şaşmaz 27 Ağustos 2017 günü Beşiktaş'ta bulunan Conrad The Boshpous otelin odasında eski manken Filiz Aker tarafından öldürülmüştü. Şaşmaz'ı dört kurşunla öldüren Aker'in sonrasında intihar etiği belirlenmişti. Yaklaşık 5 aydır devam eden soruşturma bugün tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Filiz Aker'e cinayeti işlemesinde yardım eden ya da Aker'i cinayete azmettiren birinin varlığına dair bulguya rastlanılmadığını belirten savcılık, olayın tek faili olan Aker'in de hayatına son verdiği için soruşturma yapılamayacağına karar vererek dosyayı kapattı.

CİNAYETTEN ÖNCE ARAŞTIRMA YAPMIŞ

Filiz Aker'in telefonunda yapılan incelemede ise oldukça dikkat çekici bulgulara rastlanıldı. Olaydan yaklaşık 1 ay kadar önce Aker'in telefonun arama motorundan, "Siyanür", "Organ bağışı hangi hastanelerde yapılıyor", "Kadavra bağışı nasıl yapılır?", "Ölünce vücut neden ağırlaşıyor", "Ölü insanın vücudu neden sertleşir", "Silah askıları nerede satılıyor" ve "Korse silah kılıfı" aramaları yaptığı ortaya çıktı.

OLAY GÜNÜ VE ÖNCESİNDE KONUŞMUŞLAR

Filiz Aker ve Vatan Şaşmaz'ın olay günü ve öncesine dair konuşma ve mesajlaşma kayıtlarının da olduğu belirtilen kararda ikilinin olay günü otelde buluşmak için anlaştıkları vurgulandı. AYrıca Şaşmaz'ın olay günü sık sık Aker'e mesaj atıp yeri hakkında, "Geliyorum", "Az kaldı" şeklinde mesajlar attığı da tespit edildi. Yapılan otopsi incelemesinde Vatan Şaşmaz'ın vücuduna isabet eden 4 kurşunun da öldürücü nitelikte olduğu, uzaktan atış yapıldığı ve kurşunlardan 1'inin boynuna diğer 3'ünün ise sırtına isabet ettiği belirtildi.

KANLI ELDİVEN ADLİ EMANATTE SAKLANACAK

Olay anında Filiz Aker'in sağ elinde olan kanlı eldiven'in de adli emanete saklanmasına karar verildi. Ayrıca savcılık, 11 Aralık 2017 tarihinde soruşturma devam ederken bazı basın yayın organlarında çıkan, "Vatan Şaşmaz dosyasına takipsizlik" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ve yalan haber yapanlar hakkında gerekli işlemlerin başlatacağını da belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Vatan Şaşmaz Beşiktaş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (57)

Ayakkabı kutusu partisi:

Ayakkabı Kutusu Partisi yüzünden insanlar cinnet geçirmeye başladı. Ruh hastası bir toplum olduk.

27
28
yanıtYanıtla
cevo:

seni doğuran anan suçlu değil akp suçlu

yanıt5
yanıt5
RACON:

BUGÜN HEMEN KADIN ÖLDÜRÜP İNTİKAM ALINMALI.... HER KADIN KOCA DAYAĞINI TADACAKTIR..

4
51
yanıtYanıtla
xxx:

şu an yapılması gereken en doğru karar seni savcılığa vermek. . .

yanıt12
yanıt0
Sustuklarıma Say:

gel bide kadın dayağı ye sen Racon seni evire çevire bir döverim kadın dayağı tatmadım demezsin bari

yanıt6
yanıt1
BİİP:

RUH HASTASI MANYAK SENİ EVİRE ÇEVİRE Bİ DÖVSELER DE AKLIN BAŞINA GELSE İNŞ.

yanıt3
yanıt0
6128:

Evliyken aldatan erkek ve partneri kadın şereften yoksundur.

40
5
yanıtYanıtla
Realist:

Kimse kimseyi nedensiz öldürmez. Kimsenin damarına basmayın.

22
22
yanıtYanıtla
sadist:

ben zevk için seni gebertebilirim.

yanıt2
yanıt3
Eda:

Var mi oyle kadinlarin hem duygulariyla hem de paralariyla oynayip dolandirmak. Atesle oynayan yanar.

19
21
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title