Haberler

Uzun Süredir Ekranlardan Uzak Olan Meltem Cumbul Dolmuşta Görüntülendi

Güncelleme:

Yaklaşık üç yıldır ekranlardan uzak olan Meltem Cumbul, önceki gün dolmuşta görüntülendi. 48 yaşındaki oyuncu, spor giyim tarzı ve bandanasıyla dikkat çekti.

Yaklaşık üç yıldır ekranlardan ve beyazperdeden uzak olan Meltem Cumbul, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Vitrinlere bakan ve bir bayiden dergi alan Cumbul, taksi bulamayınca yoldan geçen Etiler- Beşiktaş dolmuşuna binip evinin yolunu tuttu

GİYİM TARZI İLE DİKKAT ÇEKTİ

Kulağında kulaklıkla yürüyen 48 yaşındaki oyuncu, spor giyim tarzı ve bandanasıyla dikkat çekti.

Uzun Süredir Ekranlardan Uzak Olan Meltem Cumbul Dolmuşta Görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meltem Cumbul Beşiktaş Tarkan Bebek Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

ASİLTÜRK__:

Keşke hiç görünmeseydi, keşke dünyaya hiç gelmeseydi de memleket sevdalılarına saldıran böyle birini tanımamış olsaydık, VATAN''ını seven yönetmene ödül verme esnasında Semih KAPLANOĞLU''na tokalaşmamak için sırtını dönüp bir sanatçının yapabileceği en büyük terbiyesizliği yapmış, sanat için değil ideoloji için mücadele ettiğini göstermiştir, senden hoşlanmıyor ve haberde de olsa yüzünü görmek istemiyorum.

45
13
yanıtYanıtla
,,,:

muro yaylan buradan, sana malzeme çıkmaz

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

ben şu saatte şurada olacağım gelin görüntüleyin.

26
1
yanıtYanıtla
Ad:

Cok guzel kadin ve basarili bir sinemasanatcisi olgun ve mutavazi sacma sapan haberlerle gelmiyor medya önüne

10
13
yanıtYanıtla
....:

çok boş bir kadın . . . ne diye haberini yaparsınız anlamam. . afrine gidilmemesi için imza atanlardan biri, ha terörist ha bu kadın aynı şey . .

17
6
yanıtYanıtla
KÖYLÜ HACI AMET:

GOMONÜST GARI BU YAV

11
10
yanıtYanıtla
HACI ABUZERİN OĞLU:

SOL CAMİASINA YASLANIP HİZİPCİLİK YAPANLARIN GELİŞME VE İLERLEME ŞANSI YOK. .

9
6
yanıtYanıtla
Aynen:

Biliyoruz sizden olmayan, sizin gibi düşünmeyen, sizin gibi yaşamayan, sizin desteklediklerinizi desteklemeyen kimseye yaşam hakkı bile tanımıyorsunuz. Sonra çıkmış zamanında bir kaç aklı kıt''ın başörtülü kızlarımıza karşı yaptığı yanlış uygulamaları önümüze sürüp sürüp duruyorsunuz. Sizin zulmünüz bunu bin kat aştı çoktan. .

yanıt1
yanıt0
Birisi:

Meltem Cumbul gibi doğruyu söyleyenlerin İlkeli ve Onurlu duranların, bunların hepsini geçtim omurgalı olanların zamanı değil şimdi. Onlara su bile vermez mevcut zihniyet. . . .

5
5
yanıtYanıtla
...:

ne diyosun sen kıt ? saçmalıkçıı

yanıt4
yanıt3
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title