Haberler

Usta Oyuncu Reha Özcan, Seksenler dizisine dahil oldu

Güncelleme:

Geçtiğimiz haftalarda Mucize Doktor dizisinden ayrılan Türk tiyatrosunun değerli sanatçısı Reha Özcan, Seksenler'in kadrosuna dahil oldu. Dizinin yapımcısı Birol Güven, konu hakkında yaptığı açıklamada "Gücümüze güç katacaktır" dedi.

TRT 1'in samimi hikayeleri ve usta oyuncu kadrosuyla sekiz sezondur ekranlara gelen sevilen dizisi Seksenler, içeriğine yeni hikayeler, yeni karakterler ve yeni oyuncuları ekleyerek ekrana gelmeye devam edecek. Geçtiğimiz günlerde Zeynep Demirel'in kadrosuna dahil olduğu diziye şimdi de usta oyuncu Reha Özcan geliyor.

"GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK"

Reha Özcan ile anlaşmalarının mutluluğunu yaşayan dizinin yapımcı ve senaristi Birol Güven "Çok değerli bir oyuncu kadrosuna sahip olan Seksenler'e Reha Özcan gibi usta bir oyuncunun da katılması gücümüze güç katacaktır" ifadelerini kullandı.

"SEKSENLER'E KATILDIĞIM İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM"

O yılların kendisi için çok önemli olduğunu belirten Reha Özcan ise yeni projesi için "1965 yılında doğmuş olmam nedeniyle seksenli ve doksanlı yıllar benim hayatımda çok önemli bir yer kaplıyor. Bu yılların hikayelerini anlatan Seksenler dizisine katıldığım için çok heyecanlıyım " dedi. Kamera karşısına geçmek için gün sayan usta oyuncunun dizide oynayacağı rol ise merakla bekleniyor.

Usta Oyuncu Reha Özcan, Seksenler dizisine dahil olduReha Özcan

Kaynak: Bültenler / Magazin

Reha Özcan Haberler

500

Yorumlar (2)

Hacer Boyluğ:

yaa çok güzel olmuş seksenler de oynaması seviliyorsun REHA ÖZCAN

34
3
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Dizide oynayacağı rol belli zaten , adam öldü gitti onun yerine geçecek , Rukiye ile evlenir görürsünüz

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title