Haberler

Ünlüler Uçlar'ı İzledi

Güncelleme:

Zeynep Özyağcılar'ın başrolünü oynadığı Uçlar isimli oyunun ilk gösterimine; Demet Akbağ, Ata Demirer gibi isimler akın etti.

Güzin- Erdal Özyağcılar çiftinin, kızları Zeynep Özyağcılar ile birlikte kurdukları Tiyatro Martı'nın ilk oyunu 'Uçlar'ın galası önceki akşam BKM'de yapıldı. Zeynep Özyağcılar'ın başrolünü oynadığı oyunu; Demet Akbağ, Ata Demirer- Özge Borak, Hande Subaşı- Can Tursan ve Mustafa Alabora gibi ünlü isimler izledi. Kadına şiddeti konu alan oyunda Özyağcılar'ın yanı sıra Aydın Şentürk, Bahar Çebi ve Simge Defne rol alıyor.

'RİSK ALMAK GEREK'

Tiyatro Martı'yı geçtiğimiz yıl kurmaya karar verdiğini söyleyen Zeynep Özyağcılar, hayatta risk almadan ilerlemenin mümkün olmadığını söyledi. 'Sevdaluk' adlı dizide Erdal Özyağcılar'la birlikte rol alan Demet Akbağ, dizi Karadeniz'de çekildiği için bu sezon tiyatro oyunu izleyemediğinden yakındı ve "Eyyvah Eyvah 3' filminin galası için İstanbul'dayız" dedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Zeynep Özyağcılar Erdal Özyağcılar Ata Demirer Demet Akbağ Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title