Haberler

Ünlüler 'Kalbim Seninle' Dedi

Türkiye'nin tanınmış isimleri; 'Kalbim Seninle' projesi için miniklerle objektif karşısına geçti. Fotoğraflar, 12-24 Şubat'ta sergilenecek.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen 'Kalbim Seninle' isimli sosyal sorumluluk projesi için 37 ünlü isim objektif karşısına geçti. Projenin amacı; bebek ve çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek.

ÜCRETSİZ TEDAVİ

Proje yapımcılığı ve sanat yönetmenliğini Selçuk Kaya'nın üstlendiği sosyal sorumluluk projesinin fotoğraflarını, Merve Hasman çekti. Ünlülerin bebeklerle verdikleri pozlar, 12-24 Şubat tarihlerinde İstanbul Forum Alışveriş Merkezi'nde sergilenecek. Proje kapsamında bu yıl, Bölge Hastanesi; Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden gelen 10 çocuğu ücretsiz olarak ameliyat ve tedavi edecek. 'Kalbim Seninle' projesine destek veren ünlüler arasında; Ali Kırca, Aşkın Nur Yengi, Bengü, Çağla Şıkel, Deniz Seki, Esra Erol, Gülşen, Merve Boluğur, Nil Karaibrahimgil ve Tolgahan Sayışman gibi isimler var.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Selçuk Kaya Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title