Haberler

Ünlü YouTuber'ler İmza Kontrolü ile Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

Sosyal medya üzerinden gençleri uyuşturucu madde kullanmaya teşvik ettikleri ileri sürülen kişilere yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan YouTuber Emre ve Erdi K. kardeşler, imza kontrolü ile serbest bırakıldı.

Türkiye genelinde sosyal medya üzerinden gençleri uyuşturucu madde kullanmaya teşvik ettikleri ileri sürülen kişilere yönelik 26 ilde eş zamanlı olarak operasyon yapıldı. Youtube'da 840 bin takipçisi bulunan Emre ve Erdi K. kardeşler de gözaltına alınmıştı.

"MİZAH ZEKANIN ZEKATIDIR"

YouTube'da 840 bin takipçisi bulunan Emre ve Erdi K. kardeşler serbest bırakıldı. YouTuber'lerin serbest kalma haberini avukatları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. YouTuber'ların avukatı paylaşıma, "Mizah zekanın zekatıdır. İfade hürriyeti anamızdır diyerek savunduğumuz genç müvekkilleri büyük üstad Osman S Aydın ile birlikte savunduk. İmza kontrolü ile serbest kaldılar." notunu ekledi.

Ünlü YouTuber'ler Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

NE OLMUŞTU?

İstanbul'da yapılan baskınlarda 11 kişi gözaltına alınmıştı. Beşiktaş Ulus Mahallesi'nde bir adrese yapılan baskında ünlü YouTuber kardeşler Emre ve Erdi K. gözaltına alınmıştı. İki kardeşin sahibi oldukları YouTube kanalında 840 bin takipçisinin olduğu ve gençleri uyuşturucu madde kullanımına özendiren bir çok video paylaşımında bulundukları iddia edilmişti. Polis ekiplerinin evde yaptığı aramaların ardından gözaltına alınan Erdi ve Emre K. kardeşler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülmüşlerdi.

Ünlü YouTuber'ler Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Ünlü YouTuber'ler Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (39)

KOZANLI:

Buda yeni bir soytarilik meslegi oldu

15
7
yanıtYanıtla
PAŞA KÖYLÜ:

En az 15 yıl ceza almaları gerekirdi. . Serbest bırakacaksanız neden alıyorsunuz.

6
13
yanıtYanıtla
ŞEHERLİ:

KÖYLÜ BOŞ YAPMA

yanıt8
yanıt4
ERZURUMLU:

BİLİP BİLMEDEN ATIP TUTMA KÖYLÜ, HADİ SEN AHIRINA ÇEKİL

yanıt3
yanıt2
PAŞA KÖYLÜ:

ERZURUMLU: Havalar soğudu senin gibi ayı ininden nasıl yorum yapıyor internetten çekmemesi lazım

yanıt3
yanıt0
MİDYATLI:

Paşalı Köylü hastayım senin yanıtlarına güldürüyorsun beni :))

yanıt1
yanıt0
PAŞA KÖYLÜ:

Eyvallah MİDYATLI dostum. İnsana insan gibi hayvana hayvan yorumları yaparım. O Erzurumlu Ayının interneti nasıl çektiğini sonradan uyandım ayı bal kovanı diye modem yedi o nedenle interneti çekiyor ayının. . :)

yanıt1
yanıt0
GÜLTEPELİ:

Paşa Köylü, Erzurumlu kış uykusuna yattı herhalde baksana sesi çıkmıyor :)))) Bekle sen nisan ayında cevap yazar sana :))

yanıt1
yanıt0
berk atıl:

bu insanlar bir komedi adı altında yapıyor bu işi ama cukur vb diziler mafyacılığa özendiriryor onlara neden sessız kalınıyor

18
0
yanıtYanıtla
DENETİMLİ ADALETSİZLİK:

SUÇLU DEĞİL NİYE ALIYORSUNUZ ŞÜPHENİZ VAR NİYE BIRAKIYORSUNUZ, , BEN BÖYLE ADALETE ARKADAŞ BU HAKİMLER NASIL KARAR VERİYOR HİÇMİ VİCDAN YOK ANLAMIYORUM

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title