Haberler

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'yı esnaf lokantasından kovdular

Güncelleme:

MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya yemek belgeseli için çekime gittiği esnaf lokantasından kovuldu. O anlar gizli kamera tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

TV8'in sevilen programı MasterChef Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya, şimdilerde çekim için gittiği esnaf lokantasında başına gelenlerle gündemde...

MEKAN SAHİBİ KAPININ ÖNÜNE KOYDU

Acun Ilıcalı'nın Exxen platformundaki bir yemek belgeseli için çekime giden Mehmet Şef, gizli kameralı çekimde izleyicilere esnaf lokantalarında istenmeyen müşteri profillerini tanıttı. Mehmet Şef girdiği esnaf lokantasında sergilediği rahatsız edici tavırlar sonucu mekan sahipleri tarafından kapının önüne konuldu.

"PARASINI VERİP YEMEK YİYEMİYORUZ"

"Parasıyla değil mi? Parasını verip yemek yiyemiyoruz... Ne biçim yere geldik" şeklindeki sözleriyle mekan sahibinin tepkisini çeken Şef, mekandan kovulduktan sonra durumu açıklayarak esnafın gönlünü aldı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Mehmet Yalçınkaya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (53)

Ramiz Beritanlı:

O mekan sahibini tebrik ediyorum.. bu kendini bilmezin haddini bildirmiş. Adamsın..

415
84
yanıtYanıtla
AHMET BARLAK:

orası aşçı bacaksız. kurallar net. selamsız girmiyeceksin, yağsız istemiyeceksin.

181
34
yanıtYanıtla
Doğrucu Mahmut:

Yorumları satır satır okudum.İşte bizim milletin özeti.Başlığa bakıp içeriği okumadan yorumlar yapılmış.Yahu Mehmet şef esnaf lokantasında istenmeyen müşteri nasıl olunur diye çekim yapmış.Olayı esnafa açıkladıktan sonra oturup yemek yemişler.Azıcık okuyun haberin içeriğini

186
17
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Konu o değil konu : Esnafında haberinin olması ama haberiniz yokmuş gibi davranın olayıdır, artık ülke yemiyor bunları.

yanıt12
yanıt6
Miharbi mediç :

Havan batsın orayı yaptığın programmı sandın,adamı böyle kovarlar.

137
65
yanıtYanıtla
Gabriel:

Haberi nerenle okudun

yanıt60
yanıt7
Fakır:

milletin dükkanına gidip gıcık gıcık konuşuyorsun ne olmasını bekliyorsun yanı memo

139
26
yanıtYanıtla
Zeynel SAĞLIK:

Adamın zaten amacı istenmeyen müşteri profilini göstermek. Daha sonrasında haberde de belirtildiği gibi durumu izah edip gönlünü almış.

136
15
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Hep kurmaca ya. Esnafın da bilgisi var çekimden. Esnaf lokantası na yağsız olsun abi dediğinde tamam abim hemen geliyor der

135
15
yanıtYanıtla
SAMET ALPERGÜL:

çekim yapılan lokanta Afyonkarahisar da yaklaşık 150 200 yıllık bir lokanta. sadece tek çeşit yemek vardır. yağlıdır. esnaf ta yıllardır ata mesleğini sürdürüyor. asla yağsız yemek vermez. çekimler de kurmaca değil gerçek.

yanıt54
yanıt14
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title