Haberler

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, eşinin rol arkadaşlarını Instagram'dan tek tek sildi

Güncelleme:

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gülben karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Merve Dizdar, eşi Gürhan Altundaşar'ın Çok Güzel Hareketler Bunlar'dan rol arkadaşlarını Instagram'dan takipten çıkardı. Dizdar'ın bu hamlesi kısa süre sonra anlaşıldı. Gürhan Altundaşar'ın yapımdan ayrılması nedeniyle eşinin böyle bir hamleye imza attığı, "kriz çıktı" iddialarını güçlendirdi.

TRT'de ekranlara gelen Masumlar Apartmanı, yayınlanmaya başladığı günden bu yana önemli bir izleyici kitlesi yakaladı. Dizinin en önemli karakterlerinden biri de Gülben rolünü canlandıran Merve Dizdar oldu. Ancak Dizdar'ın adı son günlerde diziyle değil, kocasının Instagram hesabında yaptığı değişiklikle anılıyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben'i Merve Dizdar eşi Gürhan Altundaşar'ın Çok Güzel Hareketler 2'deki arkadaşlarıyla kısa süre öncesine kadar iyi anlaşıyor ve karşılıklı takipleşiyordu.

KARŞI HAMLE GECİKMEDİ

Ancak Dizdar'ın geçen günlerde eşinin arkadaşlarını takipten çıkması dikkatli hayranların gözünden kaçmadı. Bu gelişmenin hemen ardından Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin de Dizdar'ı silmesi dikkat çekti.

KRİZ YAŞANDIĞI İDDİASI

Daha sonra Gürhan Altundaşar'ın ÇGH2'den ayrıldığını açıklaması ciddi bir krizin yaşandığı iddialarını gündeme getirdi. Altundaşar ve ekibin basın danışmanı, "Ortada bir sorun yok, zaten ekipte değişiklik olacaktı. Gürhan başka projeler de yapmak istedi" açıklamasını yaptı. Bu arada ekibin üyelerinden Cihat Talay da Çok Güzel Hareketler 2 grubundan ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Masumlar Apartmanı Merve Dizdar Trt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (2)

Ali Çakır:

ÇGHB'nin bel kemikleri ayrıldığına göre dağılma gerçekleşiyor demektir.

27
2
yanıtYanıtla
Mehmet emin Serdar:

demek ki dizide rol yapmıyormuş. gerçek hayatıda öyle imiş.

9
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title