Haberler

Ünlü Mankenle Evli Olan Duman Grubunun Solisti, Eşini Aldatırken Yakalandı

Güncelleme:

Manken Seçkin Piriler'le evli olan Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze, önceki akşam kaçamak yaparken yakalandı. Ünlü rock'çı 5 yıllık evli ve 2 çocuk babası.

Duman'lı kaçamak gecesi! Manken Seçkin Piriler'le evli olan Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze, önceki gün akşam üzeri Asmalımescit'te kaçamak yaparken yakalandı. İki çocuk babası ünlü rock'çı, bir mekânda esmer sevgilisiyle buluştu. Baş başa romantik bir akşam geçiren çift ilk kez görüntüledi.

BAŞ BAŞA ROMANTİK BİR AKŞAM

Sohbet edip şakalaşan, birbirlerine yemek yediren ikili daha sonra başka mekana geçti. Kuytu bir masaya oturan Tangöze ve sevgilisi, kahvelerini el ele tutuşarak yudumladı. Çıkışta görüntülenmemek için ayrı ayrı yürüyen ikili, ara sokakta el ele tutuştu. Bir süre yürüyen çift kendilerini taksiyle bekleyen arkadaşlarıyla gözden kayboldu.

5 YILLIK EVLİ VE 2 ÇOCUĞU VAR

Kaan Tangöze, manken Seçkin Piriler'le 5 yıl önce evlendi. Sık sık davetlere katılıp birlikte mutluluk pozları veren ikilinin Hakan ve Volkan adında iki çocukları var.

YASAK AŞKI UZUN SÜREDİR VARMIŞ

Kaan Tangöze ile esmer sevgilisinin ilişkilerinin uzun zamandır devam ettiği, ikilinin sık sık gözlerden uzak mekânlarda buluştukları öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seçkin Piriler Kaan Tangöze Duman Grubu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

emre:

her gün aynı yemek yenmez aldatmayan erkek yoktur hakkını vermeyen kadın vardır ;)

7
75
yanıtYanıtla
zaman...:

suç adamda değil kadında bilmiyomu ki adamın evli olduğunu

25
14
yanıtYanıtla
Ilginc..:

Neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba çok merak ediyorum...Evli adamın ne işi var başka kadınla,kadının ne işi var evli adamla? Soruyu eksik soruyorsunuz bence ya da işinize öyle geliyor...potansiyel var sizde de belli.belki ati alan Üsküdarı geçti bile. Allah ıslah etsin sizin insanlığınızı

yanıt12
yanıt1
ZAMAN:

ARKADAŞIM DEVİR DEĞİŞDİ BAKSANA ADAM EVLİ SONRA Bİ BAKIYOSUN BAŞKA BİRİYLE YAKALANIYO ANLADIN MI. . . . .

yanıt6
yanıt1
NIKAH:

PEKİ ADAM DEMİYO MU KENDİ KENDİNE LAN BEN EVLİ DEĞİL MİYİM DİYE!. YOKSA EVLI OLDUĞUNDAN MI HABERİ YOK. NASIL ADAMIN SUÇU YOK DERSİN CAHİL

yanıt11
yanıt1
EDA:

BU KADARDA OLAMAZ HERHALDE EVLİYKEN ORTALIKTA İNSAN ÇOCUKLARINDAN UTANIR

32
1
yanıtYanıtla
elif nur:

beyefendiye sorsan esini cok seviyordur.

32
0
yanıtYanıtla
Bak sen Mobil-IOS:

Erkek degilmi hepsi ayni karisida onu aldatsin

19
6
yanıtYanıtla
.???Mobil-ANDROID:

bizde az aldatilmadik ama cok sukur bise yok suan ama her an tetikteyim yine yaparsa diye ah o interneti icat edenin allah ..... versin

20
4
yanıtYanıtla
simgesa:

Eminmisiniz bir yuva yıkılmasın belki o değildir

19
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title