Haberler

Ünlü mankenden şok çıkış: Fakir biriyle sevgili olamam!

Güncelleme:

Ünlü model Simge Ünal, City's Nişantaşı çıkışı objektiflere takıldı. Meslektaşı Özge Ulusoy'un "Mankenler gidip fakirle mi çıksınlar?" sözlerini değerlendiren Ünal, "Özge'ye katılıyorum. Sevgili olacağım kişiyle yaşam standartlarım aynı olması gerekiyor" diyerek şaşırttı. İşte detaylar...

Snob Magazin'in haberine göre; Giyim tarzıyla bakışları üzerinde toplayan model, alışveriş için mağazaları dolaştı.

"ÖZGE'YE KATILIYORUM"

Meslektaşı Özge Ulusoy'un "Mankenler gidip fakirle mi çıksınlar?" sözlerini değerlendiren Ünal, "Özge'ye katılıyorum. Sevgili olacağım kişiyle yaşam standartlarım aynı olması gerekiyor" dedi.

"BANA AYAK UYDURMASI GEREKİYOR"

Sözlerini sürdüren Ünal, "Yanıma yakışan biri tabii ki olmalı ama gittiğimiz yerlerde de bana ayak uydurması gerekiyor. O yüzden fakir biriyle sevgili olamam. 'Geliri düşük biriyle sevgili olurum' diyenlerin bugüne kadar birlikte olduğu kişilere bakın hep maddi durumu iyi olanlarla birlikte oldukları ortaya çıkar. Onlar da gerçeği söylemekten kaçınıyor" diyerek iddialı bir açıklamada bulundu.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Özge Ulusoy Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title