Haberler

"Tuba Özerk'in Üzerinden Ellerinizi Çekin"

Yeşim Erçetin ve Esra Sönmezer, gündüz kuşağında yayınlanan bir magazin programında Tuba Özerk ile ilgili yapılan haksız haberlere tepki gösterdiler.

Sabah kuşağında yayınlanan bir magazin programında Tuba Özerk'in annesini hatta bağlayarak anne-kızın arasının kötü olduğunu ve annesine iftira eden program sunucusuna Cem Aydınlı'nın tepkisi büyük oldu.

Telefonla bağlanan Tuğba Özerk; "Bunu yayınlamanız iyi oldu, yayında bana ve anneme atılan iftiralara istinaden dava açacağım. Anneme ve bana atılan iftiraların hesabını mahkemede verecekler. Canlı yayında böyle bir şey nasıl söylenebilir. Rating uğruna insanları karalamanın hesabını verecekler" dedi.

Cem Aydınlı; "Gündüz kuşağındaki skandal magazin programında konu Tuba Özerk'in boşanmasıyla ilgiliyken, annesinin Tuba'nın eski eşiyle birlikte olduğunu söyleyerek iftira boyutuna gelmiş" dedi. Biz herkesin nereden geldiğini iyi biliyoruz diyen Aydınlı; "Bir insanın annesine böyle bir iftira atmaya kimsenin hakkı yok. Herkesi ekrana oturtumayacaklar. Bunların yaptıkları ilk değil, en son bombaları da bu oldu. Bardağı taşırdılar artık. Bu iftiranın bir bedeli olmalı. Kanal yöneticileri gereğini yapmalı" dedi.

Boşanma aşamasına gelene kadar yaşanan olaylara başından beri şahit olan Cem Aydınlı; "Tuba Özerk'e atılan iftiraların aslı astarı yok, ben gelişen olaylara başından beri şahidim. Adalet karşısında hesap versinler" dedi.

Cem Aydınlı; "Tuba Özerk'in sanatçı kişiliği, üretkenliği ve başarılarıyla mütevazi bir yaşam sürüyor. Ona yapılan bu haksızlığa suskun kalmayacağım. Herkese söylüyorum Tuba Özerk'in üzerinden ellleriniz çekin" dedi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Tuğba Özerk Aydınlı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title