Haberler

Tolga Çevik'in eşofmanla sahneye çıkan seyirciyi kovması sosyal medyada olay oldu

Güncelleme:

YouTube kanalı üzerinden yayın yapan bir programa konuk olan oyuncu Tolga Çevik, tiyatroya eşofmanla gelen bir seyirciyi sahneden gönderdiğini anlattı. Çevik'in bu itirafı ise sosyal medyada olay oldu.

Oyuncu Tolga çevik, Caner Özyurtlu'nun YouTube'da Neysene kanalı için hazırladığı Loş Sohbetler isimli programına konuk oldu. Programda samimi itiraflarda bulunan Çevik, eşofmanla sahneye çıkan seyirciyi uyararak gönderdiğini söyledi.

"19 YAŞINDAKİ GENCİ SAHNEDEN İNDİRDİM"

Tolgshow programı ile bir dönem seyirciyi ekrana kitleyen ünlü oyuncu Tolga Çevik, yıllar önce sahneye çıkardığı bir seyircisinin eşofmanlı olmasından rahatsız olduğunu ve tepki gösterdiğini söyledi. Çevik, olayın detaylarını ise şöyle anlattı: "2008 yılıydı sanırım. Sahneye eşofmanla çıkan 19 yaşındaki bir genci 'Ben seni smokinle karşılıyorum, sen 1885 Ses Tiyatrosu'na eşofmanla mı geldin' diyerek sahneden indirdim. Gerçekten çok sinirlendim."

Tolga Çevik'in eşofmanla sahneye çıkan seyirciyi kovması sosyal medyada olay oldu

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Çevik'in bu açıklaması sosyal medyada tartışıldı. Sosyal medya kullanıcıların bir kısmı Çevik'e hak verdi, bir kısmı ise haksız buldu.

Tolga Çevik'in eşofmanla sahneye çıkan seyirciyi kovması sosyal medyada olay oldu

"GENCE YASAK, CEM'E SERBEST Mİ?"

Bir sosyal medya kullanıcısı ise Cem Yılmaz'ın Tolga Çevik'in programına eşofmanla çıkmasını hatırlatarak "19 yaşındaki gence yasak, Cem'e serbest mi?" dedi. Tolga Çevik ise hakkındaki eleştirilere henüz bir cevap vermedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Caner Özyurtlu Sosyal Medya Tolga Çevik Haberler

500

Yorumlar (59)

yorumcu:

Kendini komedyen-sanatçı sanan zavallılar. saatlerce izleyenlere ne izlediklerini sorun ne izlediklerini anlatamazlar.

148
11
yanıtYanıtla
bilmeyenlere:

Tiyatroya takım elbise ile gidilmesi gelenektir.

26
110
yanıtYanıtla
Bilemeyenlere:

Sinema icad olduktan sonra tiyatro ilkel kalıyor. Çok gereği de yok. Gidilmesi bile gereksiz yani.

yanıt35
yanıt26
taylan yaylan:

kendi kendinize element uydurmayın. . tiyatro bize sonradan geldiği için sen ne kadarını alırsan o kadarı senin olur. . avrupanın iyi yanlarını alın demişler siz komple almaya çalışıyorsunuz

yanıt21
yanıt1
Arif:

Bu adama uyuz oluyorum

77
17
yanıtYanıtla
AYŞE:

KENDİSİ O MUAZZAM TİYATRODA KOMEDİ SANAT ADI ALTINDA TUHAF DAVRANMAYA KÜFÜRLÜ KONUŞMALAR YAPMAYA AYIP KELİMELER LE '''' ŞAKALAR'''' YAPMAYI YADIRGAMIYOR. ALLAHIM NE GÜNLERE KİMLERE KALDIK . O ESPİRİLER VE SAÇMALIKLARIDA SMOKİNLE DEĞİL ANCAK EŞORFMANLA DİNLENİR ZATEN . BELDEN AŞAĞI KELİMELER TUHAF DAVRANIŞLAR İZLEYENLER BİLİR ZATEN.

78
6
yanıtYanıtla
xxxx:

ya şu adam yeteneksizin önde gideni, bunu izleyenlere şaşıyorum, vasıfsız

45
12
yanıtYanıtla
bir vatandas:

bu cemide komik bulanlarin akliyla pek arasi yok insanlarin. Insan kendi konusur kendi gulermi bu dangalak oyle biri iste, akliyla arasi olmayan insanlarda saf saf gulerek ona bakmaya gidenler. Allah boyle enayilere akil versin

35
13
yanıtYanıtla
Ya Bi Güle Güle:

Adam Türkiyenin Gelmiş Geçmiş En iyi komedyenleri arasında

yanıt10
yanıt19
sakat:

Çok doğru yapmış insanların bulunduğıu ortama saygılı olması lazım. Eşofman spor yaparken giyilir. Sana kot giyme kadife yada kumaş giyme dememişki adam. Bu adam YETENEKLİNİN ÖNDE GİDENİ. yETENEKSİZ ARUYOSANIZ YOUTUBE VE FACEBOKKA BAKIN ÖNÜNE GELEN ELİNE TELEFONU ALAN KOMİKLİK YAPMAYA UĞRAŞIYO. ARKADAŞLARI AKRABALARIDA DESTEK VERİYOR.

11
36
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title