Haberler

Taze damat Hakan Sabancı aileye girdi! Sevgilisi Hande Erçel'in ablası ve eniştesiyle poz verdi

Güncelleme:

Bir süredir oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşayan Hakan Sabancı, sevgilisinin ailesine girdi. Dün akşam Eda Ece'nin düğününe katılan Sabancı, baldızı Gamze Erçel ve bacanağı Caner Yıldırım ile poz verdi.

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren Hande Erçel, bir süredir sosyetik isim Hakan Sabancı ile aşk yaşamaya başladı. Dün akşam evlenen Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğününe katılan çift mutluluk pozları verdi. Sabancı, Erçel'in ablası ve eniştesiyle de tanışarak aileye girdi.

MUTLULUK POZU VERDİLER

Sosyal medya fenomenliği yapan Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, Eda Ece'nin düğününe katıldı. Kardeşiyle aşk yaşayan Hakan Sabancı ile de tanışan Gamze Erçel, müstakbel eniştesiyle poz verdi. Düğünde eğlenceli anlar yaşayan Gamze Erçel, eşi Caner Yıldırım, Hande Erçel ve Hakan Sabancı ayna karşısında mutluluk pozu verdi. Sabancı'nın olduğu fotoğrafı gören sosyal medya kullanıcıları "Hakan aileye girdi" yorumunu yaptı.

Taze damat Hakan Sabancı aileye girdi! Sevgilisi Hande Erçel'in ablası ve eniştesiyle poz verdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Caner Yıldırım Hakan Sabancı Gamze Erçel Hande Erçel Eda Ece Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

albatros :

ya sen koskoca sabancıların veliahtısın. ne işin olur hande erçelle. tamam gez toz gönlünü eğlendir de, koluna eş diye takmak nedir ya?

85
105
yanıtYanıtla
EjdeR karahanli:

ne kadar sacma bir yorum atmişsin oda insan sabancı olunca ne oluyor. altı üstü parası var gözümde pul kadar önemli degil şahsen.

yanıt110
yanıt17
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title