Haberler

Tarık Akan'ın "Vasitetimdir" Dediği Torunu Gece İlk Kez Görüntülendi

Güncelleme:

Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül'ün kızı 'Gece' ilk kez görüntülendi. Akciğer kanserine yenik düşen usta oyuncu, ölmeden önce oğluna torun vasiyetinde bulunmuştu.

Vefatından önce usta oyuncunun hasta yatağındayken oğlu Barış Üregül ve nişanlısı Asya Engin'e bir torun vasiyetinde bulunduğu ortaya çıkmıştı. Rahmetli oyuncunun vasiyeti yerine geldi. Akan'ın torunu Gece, geçtiğimiz gün görüntülendi.

ALIŞVERİŞTE GÖRÜNTÜLENDİ

Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül, 2017'nin ocak ayında şarkıcı Asya Engin'le evlenmiş, çiftin ekim ayında bir çocukları olmuştu. Gece adı verilen minik bebek, ilk kez önceki gün Bodrum'da görüntülendi. Asya Engin, 6 aylık kızıyla alışverişte objektife yansıdı.

"BOŞANMAYI SORMAYIN"

Kızı doğduktan kısa süre sonra Barış Üregül'le evliliğini bitiren Asya Engin, soruları yanıtlamak istemedi. Şarkıcı, "Bana boşanmayla ilgili soru sormayın. Haberin o tarafında olmak istemiyorum. Kendimi de eski eşimi de bu tartışmaya sokmam. Ben sadece iyi bir anne olmak istiyorum" diyerek uzaklaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tarık Akan Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

hamza:

hayat çok garip gerçekten

51
1
yanıtYanıtla
Kaktüs:

Torun ne yapcan lan, oda senin gibi millet düsmani olacak

22
26
yanıtYanıtla
yasin öz:

ataist ler için yaşasın cehennem. . adaleti yaradanı tanırsın artık kabirde

12
20
yanıtYanıtla
LOSADANAS:

böyle kızlar türedi şimdi varlığı olan erkekleri bişekilde kafalıyorlar, aynı sene çocuk yapıyor, ikinci sene boşanma, on bin nafaka, üç beş ev, iki yılda emekli oluyorlar ve hayat o andan sonra guzel onlara ohhh be

21
3
yanıtYanıtla
detikasaplarda:

akpli genclik yeni düzen domuz yiyerek besleniyorlar ülkemizde okadar cok domuz üretiliyor ve tüketiliyor

yanıt6
yanıt11
yeismailafiyetolsun:

ismail aynada kendini görmüssün aferin ismail bilir

yanıt2
yanıt0
LOSADANAS:

Sen ve senın gıbı dusunen zıhnıyetın Domuzla beslendıgını bızde, sizde cok ıyı bılıyorsunuz ve 7 dakıkada çeyrek domuzu buyuk bir gururla paylaşan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu''nun eşinide herkes bılıyor. Kendi yediğinizi bize yediremezsınız.

yanıt1
yanıt1
Omar:

Onlar karanligi severler kendilerini aydin sannederler

6
15
yanıtYanıtla
kabirhayatitarik:

torunu birak ahiret varmiymis yokmuymus gördünmü ateist herif

10
11
yanıtYanıtla
Realist:

Kaç sene geçti, senin gibi yakışıklısı gelmedi daha dünyaya. Nur içinde uyu Tarık Abimiz. Bazılarının yüreği hain olduğu için seni de o güruh arasına sokmak istiyorlar.

10
6
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title