Haberler

Survivor Yeni Bölüm Fragmanına Hakan ve Anıl'ın Tartışması Damga Vurdu

Güncelleme:

Survivor yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler müthiş bir ödül oyunu için karşı karşıya gelecekler. Ancak oyuna Hakan ve Anıl'ın arasında yaşanan gerginlik damga vuracak.

Survivor 91. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde iki takım haftanın ilk ödül oyununa çıkacaklar. 5 kişi kalan Ünlüler'de çekinceler yaşanırken Gönüllüler'de kafalar biraz daha rahat oyuna çıkacak.

HAKAN-ANIL GERİLİMİ

Zorlu parkurda aynı zamanda beceri de ön plana çıkıyor. Oyunun bir bölümde sinirleri gerilen Anıl'ın yaptığı hareketler, Hakan Hatipoğlu'nun sinirlenmesine neden oluyor. Hakan Hatipoğlu "Yapma abi yapma, sakin ol!" diye Anıl'a uyarıda bulunurken genç yarışmacı ise "Sana mı soracağım!" deyip çıkışıyor.

Survivor Yeni Bölüm Fragmanına Hakan ve Anıl'ın Tartışması Damga Vurdu

SU MATARASINI FIRLATTI

Anıl'ın sözleri karşısında iyice sinirlenen Hakan Hatipoğlu, Anıl'ın matarasına vurup kuma fırlatıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Hatipoğlu TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

mir kemal:

turabiyi tek geçerim üçüncü şampiyonluğu garanti gibi, ayrıca ramazan ayında oruç tutan tek yarışmacı milyonların takdirini bir daha kazandı. Ayrıca mersinde iftar yemeği de vermesi ayrıca takdire şayan

1
11
yanıtYanıtla
adem:

şampiyon adem

yanıt5
yanıt1
Adaletsizlik diz boyu:

Mir Kemal sen nerden biliyorsun bunları. Oradamısın ?, sana göre öyle bana göre değilse ne yapacaksın

yanıt1
yanıt1
ABBFC:

Anıl ile alıp veremediğiniz nedir ya . Tabi şampiyon o olacak ya çıldırın efendilik kazanacak

7
5
yanıtYanıtla
bu zaman böyle:

anıl kadar düzgün karakterli, efendi adammı var orada?yazıklar olsun o na sataşanlara. öyle kötü bir zamandayızki, kasıla kasıla türüyen, herkesi tehdit eden, saldırganları sever oldu insanlar. . . iyi huy ALLAH VERGİSİDİR. ALLAH sadece sevdiği kullara iyi olmayı nasip eder. . .

8
3
yanıtYanıtla
DEDİKODUCU HAKAN:

Bu hakana bir türlü ısınamayan bir tek benmiyim çok merak ediyorum. ?

7
4
yanıtYanıtla
Adalet istiyorum:

Dedikoducu Hakana'' a cevap. Hayır kardeş sadece sen değilsin kimse ısınamadı. Bir tek ailesi ve prodüksiyon sıcak hem çok sıcak o da yetiyor zaten değil mi. İstenilen şeyi yapıyor, lafta bilmiyorlar ya bu herşeyi biliyor. Burada konuşulana göre hareketler değişiyor. Bir iyice izleyin bak ne dediğimi anlarsınız. Bunlar herhalde bizi salak sanıyorlar.

yanıt2
yanıt2
...:

anılım severim. . kolay kolay kimseye laf söylemezdi, damarına basmışlar yine

7
3
yanıtYanıtla
İNŞAALLAH:

şampiyon ADEM veya ANIL olacak inşaallah.

6
4
yanıtYanıtla
Büşra:

Anil cok efendi biri bence favorim Adem ama anilin uzerine cok oynadilar final koltugu bence Anil Adem olur o zaman da hakeden kazanir insallah :)

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title