Haberler

Survivor'da Kıskançlık Krizi!

Güncelleme:

Survivor yarışmacılardan Nihat Altınkaya ile Almeda'nın yakınlığı kıskançlık krizine neden oldu.

Survivor yarışmacılardan Nihat Altınkaya ile Almeda'nın yakınlığı kıskançlık krizine neden oldu.

Nihat'ın eşi İrem Hanım'ın Almeda'yı kıskandığı, buyüzden de her yarışmacının bir yakınının adaya geldiği hafta Dominik Cumhuriyeti'ne gitmediği iddia edildi.

Annesinden kıskançlık olayını öğrenen Nihat, Almeda'yla arasına mesafe koydu. Arnavut güzelin de son programda Nihat'tan sürekli "Abi" diye bahsetmesi dikkat çekti.

Survivor'da dün yapılan elemede ise adaya veda eden isim Almeda oldu. Almeda elindeki dokunulmazlık sembollerini Nihat'a bıraktı. Nihat böylece finale kalmayı başardı.

Dokunulmazlık oyununu kazanan Hasan, Cevher'i koruma altına almış, final yarışmasına kadar dokulmazlığı bulunan Anıl'ın ise kurallar gereği adı yazılmamıştı.

Ünlüler ve Gönüllülerin aralarında yaptıkları Ada Konsey'indeki oylama sonucunda Almeda ve Begüm SMS oylamasına kalmıştı.

SMS oyları sonucunda Almeda adaya veda eden isim oldu.

HERKES KİLO VERİRKEN ONUN ALMASI GARİPSENMİŞTİ

Bugüne kadar yarışmaya katılan bütün yarışmacılar aşırı kilo vermeleriyle dikkat çekerken Almeda, aksine kilo almıştı.

Güzel modelin durumu sanal âlemdeki fanatikleri arasında espri konusu oldu. İzleyiciler internette Almeda için, "İki ay yemek yememesine rağmen eski kilosundan bir şey kaybetmemiş, hatta kilo almış olan kişi. Ayrıca bacakları Roberto Carlos'tan hallice" diye espriler yapıyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr 

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Dominik Cumhuriyeti Nihat Altınkaya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title