Haberler

Söz Dizisine Karagül'ün Yakışıklı Oyuncusu Burak Çelik Dahil Oldu

Güncelleme:

Pazartesi günlerinin reyting rekorları kıran dizisi Söz'e, Karagül'ün yakışıklı oyuncusu Burak Çelik dahil oldu.

Star TV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Söz'ün oyuncu kadrosuna Burak Çelik dahil oldu.

SELİM KARAKTERİNİ CANLANDIRACAK

Yapımını 'TIMS&B'nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Söz'de genç oyuncusu Burak Çelik'i, Selim rolü ile izleyeceğiz. Söz yeni bölümde Selim ile gizemli bir görevin içine giren Eylem'in yolları kesişecek.

BURAK ÇELİK KİMDİR?

21 Temmuz 1992'de İstanbul'da dünyaya gelen Burak Çelik, lise öğrenimini tamamladıktan sonra üniversiteye hazırlanmaya başlar. Aynı zamanda da babasına ait otoparkta çalışıyorken, menajer Ataberk Oral ile tanışır. Yakışıklı oyuncu Ataberk Oral'ın desteği ile 2013 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına katılarak birinci olur. Burak Çelik'in bu yarışmada elde ettiği başarı yapımcıların dikkatlerini çeker. Modellik yapan başarılı oyuncu Hakan Akkaya'nın bir defilesinde baş manken olarak sahneye çıktı.

Sanatçı Hande Yener'in Hasta adlı klibinde rol alır. Ayrıca Hande Yener'in Kraliçe adlı albüm kapağında da boy gösterir. İlk oyunculuk deneyimini Fox TV ekranlarında yayınlanan Karagül dizisi ile edinmiştir. Daha sonra Fox TV'nin sevilen yaz dizisi Hayat Sevince Güzel dizisinde başrol oynamıştır. Dizide Algı Eke, Öykü Çelik, Ekin Mert Daymaz ile birlikte rol almış ve Barış rolünü oynamıştır. Genç oyuncu Burak Çelik, Star TV'nin severek izlenen dizisi Söz'ün kadrosuna dahil olmuştur. Dizide Selim karakteri ile yer alacaktır.

İşte Söz'ün yeni yakışıklısı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Sağyaşar Burak Çelik Timur Savcı Star TV Dizi Magazin Haberler

500

Yorumlar (15)

sacmalık:

bu kadar sacma bi dizi olamaz. özel kuvvetlerde aşk meşk cart curt olmaz. mal gibi saga sola bosuna ates etmez. bı kac gerızekalının pesinde 1 yıl koşmaz. ne sacma yaa ızlemeyın sunları

16
5
yanıtYanıtla
TugraHan:

Bir time 50 helikopter, 5 savaş uçağı desteğe gittiği fakat çolak karakterinin araca binerek kaçtığı bölümden sonra izlemeyi bıraktığım dizi benim için artık. Çukur dizisi mükemmel gidiyor.

10
4
yanıtYanıtla
Brütüs:

Az yakışıklı manken oldu mu tamam. Yetenek varsa idare eder. Eğitim kimin umrunda. O yüzden Edirneden öteye gidemezler. Hikaye festivallerde ödül alırlar.

13
1
yanıtYanıtla
çocuklara iyi örnek olmak lazım:

sanki türk dil kurumu sillahlı mücadeleye girmiş askere polise karşı bu dizide çolak adlı karakterin canlandırdı konuşmasını bir teröristi anımsatmıyor laga lugu khrar kruu etmesi gerekirken sangi türk dil kurumunu yalayıp yutmuş Türkçeyi okadar güzel anlaşılır konuşuyorki iyi adam kötü adam ayırt etmek çok zor ben nerdeyse sempati duymaya başladım çolak adlı karaktere nerdeyse her yaptığını sever oldum askerimize karşı yaptığı saldırılar bu dizinin yapımcısı bunu göze alsın çocuklarda izliyo

9
3
yanıtYanıtla
Türk:

Bu Diziden Bi Cacık Olmaz 3-5 Aysonra Final Yapar. Dağ 2 İzleyinde Film Neymiş Görün

10
2
yanıtYanıtla
CEMAL OKKA:

sözü bitirdiniz. artık çukur izliyom pazartesileri

5
6
yanıtYanıtla
bilecikli:

cukur cıktı, söz bitti heyecanı kalmadı savaşcı mesela sarp leventoğlu geldi daha fazla macera olacak ama söz aynı yerine sayacak bence . .

5
6
yanıtYanıtla
BOŞVER:

söz saçma senarolarLA DOLU

7
4
yanıtYanıtla
adana 01:

zaten izlemiyoruz bu piji alınca da izlenmez

5
4
yanıtYanıtla
angaralı:

adnan oktarın dizi hali başka bişey yok. . . . hikayeden dumurlar. . . milletin gazını alma milleti nası izletiriz senaryosu. . . . bi gidin hadi doğuda işler nası yürüyo. . . bu karda kışta napıyo mehmet evlatları. . .

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title