Haberler

    Son dakika haberi... Koronavirüse yakalanan ünlü sunucu İkbal Gürpınar'dan haber var

    Güncelleme:

    Dün sunucu İkbal Gürpınar'ın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Ogˆlu Alper olarak annemin sayfasından yazıyorum.

    Dün sunucu İkbal Gürpınar'ın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, "Ogˆlu Alper olarak annemin sayfasından yazıyorum. Annem I·kbal Gu¨rpınar, corona sebebiyle yogˆun bakımda tedavi go¨rmektedir. Dualarınızı bekleriz." mesajı paylaşıldı.

    ANNEMİN DURUMU İYİYE GİDİYOR

    Alper Gürpınar, bugün annesinin sağlık durumu hakkında yeni bilgi verdi. İlkbal Gürpınar'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Ogˆlu Alper Gürpınar olarak, annemin sayfasından siz sevenlerini bilgilendirmek istedim. Annem I·kbal Gu¨rpınar'ın durumu daha iyiye gitmektedir. O¨nlem amacıyla yogˆun bakımda tedavisine devam edilmektedir. Gu¨zel dualarınız ic¸in c¸ok tes¸ekku¨r ederiz.' mesajı paylaşıldı.

    ÖLÜMDEN KORKMUYORUM

    Ünlü sunucu 3 gün önce sosyal medya hesabından bu mesajı paylaşmıştı:

    En sonunda ben de koronaya yakalandım. Gerc¸ekten c¸ok zor bir hastalıkmıs¸. Bas¸ım, kaslarım, eklemlerim agˆrıdıkc¸a, 'babam nasıl dayandı bu acılara' dedim. Nereden ve nasıl kaptım hic¸ bilmiyorum. Umuma ac¸ık tuvaletlerden mi, bas¸ka yerden mi? Ellerimi sık sık yıkamam ve maske kullanmama ragˆmen her s¸ey olacagˆına varıyor demek ki.

    O¨lu¨mden korkmuyorum. En Sevgili'ye, Yaradanımıza kavus¸madır o¨lu¨m. I·ns¸allah iyiles¸irim de sizlerle birlikte hayırlara kos¸maya devam ederiz. Geriye do¨nu¨p baktıgˆımda bombos¸ bir hayatım yok c¸ok s¸u¨ku¨r. Kıymetimi bilenler oldu, bilmeyenler oldu, hakkımı yiyenler.. Beni aldattıgˆını sanıp yedigˆi haramları ka^r sayan cahiller. Hepsini burada bırakıp gidecegˆim o¨ldu¨gˆu¨mde. O¨lu¨m, bir Gu¨l Bahc¸esi. Hep S¸ehadet istedim Rabbimden, bu yu¨zden kos¸a kos¸a gittim Kudu¨s'e defalarca. Orada olmadı, belki bu hastalık cennetime vesile olur. Elbette Allah'tan o¨lu¨mu¨ istemek dogˆru degˆil. Ama s¸u¨ku¨rler olsun Rabbime bana her s¸eyin en gu¨zelini yas¸attı. C¸ektirdigˆi acıları bu¨yu¨tu¨p O'na nanko¨rlu¨k yapamam. Benim durumumda olanlar ya Rezzak c¸eksin 339. Rabbim tu¨m hastalara s¸ifa versin, amin.

    Not: C¸ok halsizim, telefonla arayanlara cevap veremeyecegˆimi s¸imdiden bidiririm. Sizi c¸ok seviyorum, nelere sahip olduysam hep sizin vesilenizle. Hakkınızı helal edin lu¨tfen, benden yana helal olsun

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    İkbal Gürpınar Sosyal Medya Gürpınar Magazin Haberler Son Dakika

    500

    Yorumlar (2)

    reklam:

    ölümden korkmuyormuş. . . o özel hastelerde ben yatsam ben de korkmam. yolla bakalım çocuğunu devlet okuluna sende işe git toplu taşımayla. hastalanınca da al bi avuç hap git evine iyileş desinler görürüm seni korkuyor musun korkmuyor musun. :D

    0
    0
    yanıtYanıtla
    ENİS:

    İKBAL HANIMIN OĞLUNA BİR TAVSİYEMİZ OLACAK. SİZ VE SİZİN GİBİ ŞÖHRET HASTALIĞINA TUTULMUŞ KİŞİLER OLARAK SOSYAL MEDYANIZI KENDİ AİLE ÇEMBERİNİZ DIŞINA TAŞIRMAYIN. ZİRA KIRICI VE ÇİRKİN SÖZLERE MUHATAP OLMANIZ KAÇINILMAZ''NEDEN''DİYE DE SORMAYIN. BU ''KİTLESEL PARANOYA''YÜZÜNDEN KENDİ AİLESİNDEN BİRİNİN ÖLÜM HABERİNE BİLE HAKARET EDEN ''YARATIKLAR'' TÜREDİ.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title