Haberler

Dizi oyuncusu Günnur Adıgüzel'in 500 bin lirası gasp edildi

Güncelleme:

Şisli'de bankadan çıkan dizi oyuncusu Günnur Adıgüzel, kimliği belirsiz bir kişi tarafından darp edildikten sonra 500 bin lirası gasp edildi. Polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Şişli Ortaklar Caddesi'nde bankadan çektiği 500 bin lira ile arabasına giden dizi oyuncusu Günnur Adıgüzel, gaspçıların hedefi oldu. Ara sokakta dizi oyuncusunu yumruklayarak yaralayan gaspçı, içinde yarım milyon bulunan çantayla kayıplara karıştı.

Olay, Fulya Mahallesi Ruhi Sarıalp Sokak'ta öğle saatlerinde meydana geldi. İddialara göre prodüksüyon şirketinde çalışan ve dizi oyunculuğu yapan ve birçok dizide rol alan Günnur Adıgüzel, bankadan 500 bin lira çektikten sonra Ortaklar Caddesi'nde bulunan çalıştığı şirkete geldi. İşyerinden otomobilin anahtarını alan Adıgüzel, Ruhi Sarıalp Sokak'ta park halinde bulunan otomobiline doğru paralar ile birlikte yürümeye başladı. Günnur Adıgüzel'in otomobiline bindiği sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, kadını otomobil içinde darp etti. Sonrasında ise otomobilde bulunan yaklaşık 500 bin Lira'yı alan kişi olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Şişli'de dizi oyuncusu Günnur Adıgüzel'in 500 bin lirası gasp edildiGünnur Adıgüzel

POLİSE İFADE VERDİ

Yaşadığı şoku atlattıktan sonra Günnur Adıgüzel, durumu polise bildirdi ve kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Polis ekipleri kadının bulunduğu hastaneye giderek kadının ilk ifadesi doğrultusunda gaspçının eşkalini belirlemeye çalıştı. Olay yerine de giden polis ekipleri sokakta bir süre incelemelerde bulundu ve ara sokaklarda güvenlik kamerası araştırması yaptı. Hastanedeki tedavisinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne götürülen Adıgüzel, burada yaklaşık 3 saat kaldı. Polise olayla ilgili ifade veren genç oyuncu daha sonra buradan ayrıldı.

Polisin gaspçıyı yakalamak için başlattığı çalışma devam ediyor.

Şişli'de dizi oyuncusu Günnur Adıgüzel'in 500 bin lirası gasp edildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Ortaklar Haberler

500

Yorumlar (32)

ADA:

Hangi dizide oynamış hiç tanımıyorum

38
0
yanıtYanıtla
bende bilmiyom ki:

hiç görmediğimiz dizi oyuncusu bile bu kadar kazanıp birikim yapıyosa ekran önündeki diğer oyuncular kaç para kazanıyo acaba

yanıt8
yanıt0
Vatandas:

Kendisi de tam parasini bankadan cekip , Vergi Dairesine gidip Vergisini Odeyecekdi.. Di mi ?

12
7
yanıtYanıtla
EBRU:

BU PARAYI NERDEN BULMUŞ

5
13
yanıtYanıtla
Emre:

Sanane sanamı verecek hesabını.

yanıt18
yanıt5
emre beye destek:

hay emre bey ağzınıza sağlık efendim tam olarak içimdeki cevabı yazmışsınız

yanıt2
yanıt2
Basri:

Sanirim bu emrede tezgahin icinde arti yorumu bayan yapmis kelimelerden belli

yanıt0
yanıt0
Burak:

Kazanirsin yine dert etme iki poz paylas haberlere ciik teklif gelir hmn

7
8
yanıtYanıtla
istanboş:

istanbul çok pis bir yer olmuş taşı toprağı altın değil ölüm ve pislik rezillik olmuş

14
0
yanıtYanıtla
baha:

hiç kimse özellikle bir bayan 500 bin tl yi yalnız çekmeye gitmez. . . hadi çekti. . . öyle tek başına şirkete yürümez. . . oyle pis tezgah kokuyo ki anlatamam. . . . .

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title