Haberler

Sıla fena pişti oldu! İlker Kaleli için yazdıklarını eski eşi için de yazmış

Güncelleme:

Müzik dünyasının başarılı sesleri arasında yer alan Sıla, şarkılarıyla olduğu kadar aşklarıyla da konuşuluyor. Oyuncu İlker Kaleliyle yeni bir aşka yelken açan Sıla'nın aşkını ilan ettiği paylaşıma yazdığı "Canımın canısın" sözünü, geçtiğimiz yıl eski eşi Hazer Amani ile paylaşımında da kullandığı ortaya çıktı.

Sanat dünyasında sesi beğenilen isimlerden biri olan Sıla, seslendirdiği şarkıların yanı sıra rüzgarlı aşklarıyla da konuşulmaya devam ediyor. Ahmet Kural'la birlikteliklerinin ardından magazin gündeminden düşmeyen Sıla, daha sonra şef Hazer Amani'yle dünya evine girmişti.

Sıla'nın, mutlu başlayan evliliği de yürümedi ve geçtiğimiz yıl Amani'yle ayrılık kararı aldı. Güzel şarkıcının son olarak oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Bir süredir aşk iddiaları karşısında sessiz kalan ikili, geçtiğimiz günlerde Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla birlikteliklerini ilan etti.

Sıla fena pişti oldu! İlker Kaleli için yazdıklarını eski eşi için de yazmış

ÖNCE İLKER KALELİ PAYLAŞTI

Kaleli, sevgilisiyle fotoğrafını "Gelirmiş... Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine... Bilmediğim, canımdan can bir yere..." notuyla paylaştı.

Sıla fena pişti oldu! İlker Kaleli için yazdıklarını eski eşi için de yazmış

SILA PAYLAŞIMINDA TEKRARA DÜŞTÜ

Sıla ise yayınladığı kareye, "Diyecek afili söz çok; fakat söze ne hacet... Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın canısın" notunu düştü.

Ancak şarkıcının, Kaleli için kullandığı "Canımın canısın" sözünü, geçtiğimiz yıl eski eşi Hazer Amani ile paylaşımında kullandığı ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sıla, Amani ile bu fotoğrafını, "Canımın canısın" mesajı ile yayınlamıştı. 40 yaşındaki şarkıcının, eski eşi ve yeni sevgilisi için kullandığı kelimeler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya İlker Kaleli Hazer Amani Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title