Haberler

Sil Baştan Şarkısı Kriz Çıkardı

Güncelleme:

Şebnem Ferah'ın sevilen parçası Sil Baştanı her konserinde seslendiren Linet, şarkıyı albümüne koyma isteğine ret yanıtı aldı.

Şebnem Ferah'ın sevilen parçası 'Sil Baştan', iki kadın şarkıcıyı karşı karşıya getirdi. Her konserinde 'Sil Baştan' parçasını seslendiren Linet, şarkıyı albümüne koymak istedi ancak ret yanıtı aldı. Öte yandan Ferah'ın parçayı, yeni albümünde okuması için Kibariye'ye verdiği ortaya çıktı. Parçadan vazgeçmek istemeyen Linet, Gülben Ergen'i arayarak Şebnem Ferah'ı ikna etmesini istedi.

'İNŞALLAH BANA DA VERİR'

Linet, konuyla ilgili şunları söyledi: "Kibariye, çok büyük bir ses ama ben de şarkıya talibim. Her konserimde parçaya çok büyük bir istek oluyor. Umarım Şebnem Ferah, şarkıyı bana da verir ve dinleyici benim sesimden de bu parçayı duyar." Öte yandan, Kibariye'nin tüm şarkıları hazır olmasına rağmen halen yeni albümünü çıkarmaması, kafaları karıştırdı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Şebnem Ferah Sil Baştan Kibariye Linet Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title