Haberler

Sibel Can'dan Boşanmak İstemiyor

Sibel Can Aksüt ile Eşi Sulhi Garan Aksüt'ün Boşanma Davasının Görülmesine Devam Edildi.

Sanatçı Sibel Can Aksüt ile eşi Sulhi Garan Aksüt'ün boşanma davasının görülmesine devam edildi.

Beykoz Aile Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Sulhi Garan Aksüt'ün avukatı Mehmet Tural ile Sibel Can Aksüt'ün avukatı Fatma Keziban Hatemi katıldı.

Gizli yapılan duruşmada, söz alan Sulhi Garan Aksüt'ün avukatı Tural'ın, müvekkilinin celse arasında vermiş olduğu ''evlilik birliğinin devam etmesi ve boşanmak istemediği'' yönündeki dilekçeyi tekrar ettiği belirtildi. Tural'ın, Sulhi Aksüt'ün evliliği sürdürme taraftarı olduğunu ifade ederek, boşanma davasının reddedilmesini talep ettiği öğrenildi.

Sibel Can Aksüt'ün avukatı Hatemi'nin ise dosyada bulunan deliller, tanıkların beyanları, bilirkişi raporu ve psikolog raporlarına göre tarafların boşanması yönünde karar verilmesini istediği belirtildi. Hatemi'nin, Sibel Can Aksüt'ün kesinlikle boşanmak istediğini ve bu düşüncesinde kararlı olduğunu söylediği ifade edildi.

Hakim, Sulhi Garan Aksüt'ün sosyal ve ekonomik durumunun araştırılması için ilgili yerlere yazı yazılması ve tanıkların dinlenilmesi amacıyla duruşmayı erteledi.

Sibel Can Aksüt'ün avukatı Fatma Keziban Hatemi tarafından Beykoz Aile Mahkemesine verilen dava dilekçesinde, ''Evliliğin temelinden sarsıldığı ve çift arasında şiddetli geçimsizlik bulunduğu'' belirtilerek, Sulhi Garan Aksüt'ten boşanmasına karar verilmesi isteniyor.

Dilekçede, mal paylaşımının mahkeme tarafından yapılması ve çiftin oğulları olan Emir Aksüt'ün velayetinin Sibel Can Aksüt'e verilmesi talep ediliyor.

Kaynak: AA / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title