Haberler

Şeyma Subaşı ile ayrılan Guido Senia, eski sevgilisine geri döndü

Güncelleme:

Şeyma Subaşı ve Guido Senia geçtiğimiz aylarda ilişkilerini noktaladı. Instagram hesaplarından birbirleriyle olan fotoğrafları silmeyen ikiliden Gudio Senia, eski aşkı Maria Carla Boscono'ya geri döndü.

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra Guido Senia ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda ilişkisini bitirdi. Subaşı, şimdilerde yurt dışında tatil yaparken eski sevgilisi de yeni bir ilişkiye başladı.

ESKİ AŞKINA GERİ DÖNDÜ

Gudio Senia, Şeyma Subaşı ile sevgili olduğu dönemde dahi Instagram hesabından fotoğraflarını silmediği eski sevgilisi Maria Carla Boscono ile yeniden aşk yaşamaya başladı. Çiftin birliktelikleri Boscono'nun Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı ile ayrılan Guido Senia, eski sevgilisine geri döndü

ANİ BİR KARARLA AYRILMIŞLARDI

Şeyma Subaşı ve Guido Senia 1,5 yıl aşk yaşamış ancak ani bir kararla ilişkilerini noktalama kararı almıştı. Çiftin ayrılık nedeni olarak Guido'nun pandemi dolayısıyla çalışamadığı ve her türlü faturayı Şeyma Subaşı'na ödettiği ileri sürülmüştü.

Şeyma Subaşı ile ayrılan Guido Senia, eski sevgilisine geri döndü

Şeyma Subaşı ile ayrılan Guido Senia, eski sevgilisine geri döndü

Şeyma Subaşı ile ayrılan Guido Senia, eski sevgilisine geri döndüGuido Senia ve Maria Carla Boscono

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Guido Senia Instagram Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (26)

ENİS:

ŞEYMA ÖNEMLİ BİR ŞAHSİYET. ÖYLE OLMASAYDI AŞAĞI YUKARI HERGÜN EN ÖNEMLİ HABER SİTELERİNİN, ULUSAL MEDYA KANALLARININ MAGAZİN PROGRAMLARINDA BOY GÖSTEREMEZDİ. ONUN SAYESİNDE''ŞEN DUL'' NASIL OLUNUR, NAFAKA PARALARINI SEVGİLİLERİ İLE ÇATIR, ÇATIR NASIL YENİR ÖĞRENDİK, BİLGİLENDİK, CAHİL KALMAKTAN KURTULDUK. BU KONUDA KATKISI OLAN MAGAZİNCİLERE, SOSYAL MEDYA KULLANICILARINA TEŞEKKÜR EDERİZ. HEM GENÇ, HEM GÜZEL OLACAKSIN, PARA HARCAYIP ADAM BESLEYECEKSİN. ÇOK BÜYÜKSÜN ŞEYMAAAAAA. . . . . . .

54
7
yanıtYanıtla
Tex:

Doğruda sıralama tersine yapılırsa şayet.

yanıt2
yanıt1
EYLÜL:

TATİLERİ HABER, YEMEK YERLER HABER, AVM GİDERLER HABER, MAGAZİN BASINI İLE ANLAŞMALARI VAR SANIRSIN.

46
4
yanıtYanıtla
S.S:

HİÇ BİR İŞ YAPMAYIP TATİLERİ İLE HABERİ OLAN TEK İNSAN. . . . . . . . KİTAP YAZDIRDI AYLARCA KONUŞULDU.

37
5
yanıtYanıtla
YOK ARTIK:

ahlak eksikligi

33
3
yanıtYanıtla
oooo:

ozaman burda ne işin varya bay ahlaklı geçinen

yanıt1
yanıt1
ABC:

Her gün Şeyma ,Şeyma Şeyma .sanki dünyayı fethetmiş kim bu yahu? Acunmuş kim bunlar size ne kadar para veriyorlar haber yapmak için üniversiteyi bile okumadilar

24
1
yanıtYanıtla
Şeyma:

KES LAN TATAVAYI ZÜBÜK

yanıt1
yanıt10
cimbomlu:

Bundan bize ne.

22
3
yanıtYanıtla
CAVEMAN:

Üzüldükmü ,tabiki hayır .sevindikmi ,adam için evet.

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title