Haberler

Şeyma Subaşı iddiaları yalanladı: Guido, İsrail'de karantinadaydı ve testleri temiz çıktı

Güncelleme:

Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia'nın İtalya'dan gelip eğlenceye katıldığı ve koronavirüs ile ilgili 14 gün kuralına uymadığı yönündeki haberlere açıklık getirdi. Sevgilisi Guido'nun İsrail'den Türkiye'ye geldiğini belirten Subaşı, "Gelmeden önce de Tel Aviv'de karantinadaydı ve testleri temiz çıktı" dedi.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Guido Senia'nın İtalya'dan Türkiye'ye gelip eğlenceye katıldığı ve yeni tip koronavirüs sebebiyle yurt dışı seyahatlerinden sonraki 14 gün karantina kuralına uymadığı iddia edilmişti. Şeyma Subaşı, basında da yer alan söz konusu haberlere açıklık getirdi.

"İTALYA'DAN DEĞİL İSRAİL'DEN BURAYA GELDİ"

Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaşım yapan Şeyma Subaşı, "Herkese merhaba. Erkek arkadaşım Guido, bir ay önce İtalya'dan değil İsrail'den buraya geldi. Ki gelmeden önce de Tel Aviv'de karantinadaydı ve testleri temiz çıktı. Testlerin temiz çıkmasının ardından İstanbul'a geldi. Havaalanında da gerekli testler yapıldı. Lütfen bu olayı kişiselleştirmeyelim. Lütfen arkadaşlar, Twitter'da 'Şeyma Subaşı' trend olmasın artık. Sağlık Bakanlığı'nın daha önemli işleri var" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Tel Aviv İtalya İsrail Haberler

500

Yorumlar (19)

Kızgın:

Senden ve ondan sıkıldık keşke italyaya gitseniz

24
0
yanıtYanıtla
eren:

nehalt etmeye geliyo . geliyosa millet gibi oda karantinada kalacak. bakanlık harekatı doğrudur. israilden gelirken virüs kapmadığı uçakta virüs bulaşmadığı nemalum. siz sevişeceksiniz diye millet onun virüsüylemi dertlensin. alsın tıksınlar 14 gün çıkmasın

22
0
yanıtYanıtla
Osmanli:

Nihayetinde yurt dışından geldi..uyacaksin

17
0
yanıtYanıtla
denge:

bu devlet nafaka denen sacmaligi yerli kaldirmadigi surece bu tipler eksik olmaz millet enayi pesin de zengin birisi ciksin sonra beles den hayat deniyor parasi yok ise belediye is verecek ise gider ise parasini alacak gitmez ise parayi kesersin cocuk var ise bir yil belli miktar para veril devlet sonra keser durmadan ayriliyor ise o zaman ikinci nafaka icin on yil yine ayrili ise o zaman otuz yil devlet ødemez dersin sorun biter olan erkeklere oluyor akp dullar dan oy alacak diye gøz yumuyor

9
0
yanıtYanıtla
Kadirlili:

Ben bu kadını Millet ahlakını bozduğu için birgün döverim.(mecazi anlamda)

5
0
yanıtYanıtla
Avni:

melis niye yorum yapmıyor.bence melis şeymadan daha güzel

4
0
yanıtYanıtla
Melis:

Tamam Avni amca haklısın ben daha güzelim

yanıt4
yanıt0
Avni:

ne amcası la

yanıt1
yanıt1
Melis:

Ben 18, sen 48 ondan

yanıt1
yanıt1
Hovarda kız Aslı:

MERHABA AVNİ AMCA.

yanıt0
yanıt1
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title