Haberler

Sevgilisiyle Yaşadıkları Evi Terk Etti

Twilight'ın yıldızları Robert Pattinson ve Kristen Stewart yine ayrıldı.

Ünlü çiftin ilişkisini bitiren son nokta ise filmlere konu olacak türden. Robert Pattinson sevgilisi Kristen Stewart duştayken telefonuna bakınca olanlar oldu. Stewart'ın telefonunda evli yönetmen Rupert Sanders'tan mesaj vardı. Mesajı gören Pattionson tekrar aldatıldığı düşünerek çılgına dönmüş ve derhal eşyalarını toplayarak evden ayrılmaya koyulmuş!

Çifte yakın kaynaklar Kristen'ın Pattinson'a çok yalvardığı ve masum olduğunu söylese de Pattinson'un çok sinirli olduğunu ve bir daha Stewart'a güvenemeyeceğini söylüyor. Pattinson tüm eşyalarını toplamış, hatta birlikte baktıkları köpeği de almış evden ayrılırken görüntülendi!

Geçen sene Kristen Stewart, Robert Pattinson'u evli yönetmen Rupert Sanders'la aldatmış ve bunun üstüne çift ayrılmıştı. Aldatma magazin gündemine bomba gibi düşünce Kristen Stewart, kameralar önünde üzgün olduğunu söyleyerek Pattinson'dan özür dilemişti. Çift aldatma olayını unutup tekrar ilişkilerini deneme karı almıştı fakat ikinci bir aldatılma ihtimaliyle ünlü çiftin ilişkisi tekrar sona erdi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Robert Pattinson Kristen Stewart Rupert Sanders Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title