Haberler

Serenay ve Kerem Arasında Soğuk Rüzgarlar Esiyor

Güncelleme:

Serenay Sarıkaya, eski aşklarını Instagram takip listesinden çıkarmayınca sevgilisi Kerem Bürsin çileden çıktı.

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin çiftinin birlikteliğinde şu sıralar soğuk rüzgarlar esiyor.

ESKİ AŞKLARINI TAKİP EDİYOR

İlerleyen dönemlerde beyazperde için kamera karşısına geçmeye hazırlanan çiftin arasının bozuk olduğu ortaya çıktı. Bunun nedeni olarak ise Serenay Sarıkaya'nın eski aşkları olarak gösterildi. Sarıkaya'nın bir dönem birlikte olduğu Pamir Pekin ile Çağatay Ulusoy'u Instagram'daki takipçi listesinden çıkartmaması Bürsin'i çileden çıkardı.

İLİŞKİLERİ YIPRANDI

Daha önce bir dizide Pamir Pekin'le aşk yaşayan, ardından ise Çağatay Ulusoy'la sevgili olan Sarıkaya'nın hâlâ bir dönem birlikte olduğu eski erkek arkadaşlarını takip etmesi, Bürsin'le ilişkilerini yıprattı.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Ünlü çiftin sevenleri, birbirlerine çok yakıştırdıkları ikilinin bir an önce aralarının düzelmesini için sosyal medyadan sürekli mesaj atıyor.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Çağatay Ulusoy Pamir Pekin Instagram Magazin Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (7)

ultraslan:

Eeee sonuçta çağatay ulusoy yani bende bir erkek olsam kıskançlıktan çatlardım yani taş gibi adam kerem onun yanında çok sönük kalmış cans cans yaaaa

7
7
yanıtYanıtla
nihal:

bu serenay sarikaya cagataya hic ama hic yakisimiyordu zaten. . . gercekten . . . hic guzel degil. . . simde iyi oldu. . . mutlu olur kerem ile. . . cagatayla ask yasadi digince cok uzulmustum. . .

8
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SERENAY bence bir anne gözüyle bakınca ÇAĞTAY''la olmalıydı . Ççççooookkkk yakışıyorlar. Ankara''dan her ikisine kucak dolusu sevgiler.

0
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu insanlar para kazansın diye hergün ne yalan uyduracağınızı şaşırıyorsunuz!

4
1
yanıtYanıtla
METE:

İki kişi birbirini beğenip, hoşlanıp ilişki yaşayabilir. Ve sonra bu ilişkiyi bitirebilirler. ''''aşkları yıprandı'''' filan bunlar komik laflar siz herşeye aşk demekten vazgeçin. Aşk o kadar basit bir şey değil.

2
0
yanıtYanıtla
ANNE:

Neden Çağatay olmasın çok ama çok tatlı Serenay''ın yanında ben yakıştırıyorum Kerem hiç yakışmıyor. Eğer Serenay bunları okuyorsa ;tavsiyelerimizi dikkate alsın . ANKARA''DAN

0
2
yanıtYanıtla
HanKer:

Ayrilin offf keremi serenay haketmio tam bi neyse hande dogandemir kerem serenay deil ??????

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title