Haberler

Serel Yereli'nin "Oruç" hatırlatması yapan takipçisine verdiği cevap tartışma yarattı

Güncelleme:

Oyunculuğu bırakarak İngiltere'ye yerleşen Serel Yereli, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Bir paylaşımına takipçisi tarafından gelen "Oruç tutmuyorsan bari saygı duy" yorumuna Yereli'nin "Ne yaptım, ağzına zorla yemek mi soktum" cevabı tartışma yarattı.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte milyonlarca vatandaş da oruç tutmaya başlamıştı. Ancak bazı sosyal medya fenomenleri ve ünlüler, paylaşımları nedeniyle bazı takipçileriyle ters düştü. O isimlerden biri de oyuncu Serel Yereli oldu.

CESUR POZLAR PAYLAŞIYOR

Bodrum Masalı dizisiyle tanındıktan sonra oyunculuğu bırakan ve kendine başka bir kariyer yolu çizen Serel Yereli, Instagram'dan paylaştığı cesur fotoğraflarıyla artık gündeme geliyor.

"TUTMUYORSAN BARİ TUTANA SAYGI DUY"

Sosyal medyayı aktif kullanan Serel Yereli son olarak yemek yerken verdiği bir pozu paylaştı. Yereli'nin pozuna bir takipçisi "Oruç tutmuyorsun bari tutana saygı duy" diyerek tepki gösterdi.

SERT CEVAP VERDİ

Serel Yereli bu tepkiye "Hahahah ne yaptım bro zorla ağzınıza yemek mi soktum?" yanıtını verdi. Yereli'nin bu cevabı tartışmalara neden oldu.

İşte o diyalog :

Serel Yereli'nin 'Oruç' hatırlatması yapan takipçisine verdiği cevap tartışma yarattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serel Yereli Haberler

500

Yorumlar (18)

Bu son olsun:

Öncelikle, sen tok gezerken etraftaki bir sürü aç insan için amam bunu yemeyeyim demiyorsun değil mi;? O zaman sen oruç tutarken başkasının etrafta bir şeyler yemesi seni neden rahatsız ediyor. herkes istediği gibi yer içer. Bu bir saygı göstergesi değildir. Senin nefsinle imtihanındır.

47
52
yanıtYanıtla
ERKAN :

bende oruç tutuyorum kimseye bişey demiyorum. kimse be oruçluyum diye hayatını değiştirmemeli ben orucum diye su içmesin yemek yemesin nerde nefsi terbiye etmek. madem oruçsun girip bakmayacaksın kadının pozlarına.

80
18
yanıtYanıtla
Yavuz Kurt:

sen girdin ama bakmadan yoruma geçtin sanırım

yanıt0
yanıt16
Fakır:

bro, lol nedir bunlar bilen varmı

45
9
yanıtYanıtla
For Islam:

Bro: brother. Kardeşim, birader anlamında çok sık kullanılan bi ifade Lol: Şaka yapma, dalga geçme anlamında. Bizdeki random atma gibi..

yanıt9
yanıt2
metin:

akşama kadar TV kanallarında yeme içme reklamları dönüyor, kadın yemek fotosu paylaştı diye yerin dibine sokuluyor. asıl oruç tutan tutmayana saygı duymalı resmen oruç terörü

23
16
yanıtYanıtla
oguz:

fakirin kızı yapar bilmem ne olur zenginin kızı yapar cesur olur ey hak adalet bunun neresinde

20
15
yanıtYanıtla
Bir baba indi:

Kim oruç tutar? Müslüman Kim oruç tutmaz? Kafir.

7
18
yanıtYanıtla
Fatih:

Kadın haklı arkadaşım madem beğenmiyorsun ne diye takip ediyorsun sayfasında ne geziyorsun madem rahatsızsın neden takip edip prim veriyorsun adama sorarlar yani

18
4
yanıtYanıtla
Elif Gündoğdu:

Sende de böyle sacmasapan bir cevap beklenirdi zaten...

11
7
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title