Haberler

Serdar Ortaç, eski sevgilisi Seçil Gür ile barıştı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, eski sevgilisi Seçil Gür ile barıştı. Ortaç, alışveriş merkezinde yakalandığı sevgilisi için "Salaklık yapmıştım, affetti" dedi.

Chloe Loughnan'dan boşandıktan sonra Seçil Gür ile aşk yaşamaya başlayan ancak kısa sürede ilişkisini sonlandıran Serdar Ortaç, önceki gün akşam saatlerinde bir alışveriş merkezinde eski aşkıyla görüntülendi.

"SEÇİL BENİ AFFETTİ"

Seçil Gür, görüntülendiklerini anlayınca kaçmak isterken Serdar Ortaç da sorularını yanıtladı. Muhabirlerin "Sizi tekrar bir arada görmek ne güzel" sözleri üzerine gülümseyen Ortaç, Seçil Gür hakkındaki sorular için "Arkadaşlar aslında biz hiç ayrılmamıştık ki, sadece ben bir salaklık yapmıştım ve özür diledim. Seçil de beni affetti" dedi.

Serdar Ortaç, eski sevgilisi Seçil Gür ile barıştı

AÇIKLAMASI KAFA KARIŞTIRDI

"O zaman ilişkiniz kaldığı yerden devam ediyor, öyle mi?" sorusu yöneltilen şarkıcı, "Seçil benim her şeyim, yani en iyi arkadaşım alsında" şeklinde kafa karıştıran bir cevap verdi. Seçil Gür'ü daha fazla yalnız bırakmak istemeyen Ortaç, muhabirlere teşekkür ettikten sonra iki adım ileride yürüyen Seçil Gür'e yetişti. Markalar Sokağı'na çıkan Ortaç ve Gür, baş başa akşam yemeği yedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Chloe Loughnan Serdar Ortaç Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (40)

BUNAK:

SERDARA SEVGULU DEĞİL, BAKICI LAZIM ASLINDA LOO

21
5
yanıtYanıtla
Öz hakiki bunak:

SEN BENÜM RUMUZUMU NÜYE ÇALIYON LOO.SEN BENÜ HEÇ BİLÜNMÜÜ LOO.

yanıt6
yanıt2
Çapkın kız aslı:

MERHABA KIZLAR

yanıt6
yanıt4
Melis:

Ben bu adamı anlayamadım...Anlayan varsa anlatsın...

17
2
yanıtYanıtla
Minti:

Besik gibi sallaniyor neyini anliycan.büyük ihtimal yaptigi yanlislardan dolayi depression. Kendini ariyor halbuki orda:))

yanıt4
yanıt1
Sinsii kız:

Selam Melis tatlı kız,bende senin gibi düşünüyorum.Dondurma yiyelimmi.

yanıt0
yanıt3
E.K.:

İnşallah evlenirler. Serdar Ortaç mutluluğu hak ediyor

8
9
yanıtYanıtla
33 tane:

Ama salaklik etim diyor kimbilir neyapmiş bakalim kadin evleneçekmi

yanıt12
yanıt2
Adam:

Insanliktan nasibini alamamis bir mahl U.K. Sun serdar senin adamligin namusunun gerisinde gidiyor kisacasi adam deyilsin hicte olmayacaksin

9
8
yanıtYanıtla
Ankara:

Zırıl zırıl ruh hastası bu müptezel

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title