Haberler

Selen Görgüzel, cüretkar mayosuyla verdiği pozlarla nefes kesiyor

Güncelleme:

Paylaşımlarıyla her daim adından söz ettiren Selen Görgüzel, son olarak eşi Hamdi Alkan'a cesur mayosuyla poz verdi. Yeni fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşan 41 yaşındaki Görgüzel, fiziğiyle hayran bıraktı.

2014 yılında Hamdi Alkan ile nikah masasına oturan Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından paylaştığı cüretkar pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Görgüzel, son olarak parlak mayosuyla verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.

"BANA HAYAT HEP YAZ"

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve her anını takipçileriyle paylaşmaya çalışan 41 yaşındaki Selen Görgüzel, mayosuyla eşi Hamdi Alkan'a poz verdi. Cesur pozlarını Instagram hesabından yayınlayan Görgüzel "Bana hayat hep yaz hep sıcak hep güzel" notunu düştü. Görgüzel paylaşımında fotoğraflarını çeken eşine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

İşte Selen Görgüzel'den yeni pozlar...

Selen Görgüzel, cüretkar mayosuyla verdiği pozlarla nefes kesiyor

Selen Görgüzel, cüretkar mayosuyla verdiği pozlarla nefes kesiyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Hamdi Alkan Instagram Haberler

500

Yorumlar (167)

Hasann:

Memleketin 4 tarafı ateş çemberi olmuş, bunlar gavatlik peşinde, eşinin heryerini açıp göstermek bununla övünmek başka birşey olsa gerek

404
21
yanıtYanıtla
leduni:

meslek değiştirdi belliki

yanıt4
yanıt1
ipek:

Onlar laik onlar ilerici onlar atatürkçü sen kimsin ben kimim

yanıt14
yanıt9
Sami:

İprk sende böyle resimlere bakıp yorum yapıyon ya az dindar değilsin.??

yanıt2
yanıt3
Gokhan:

Karisinin ciplak pozunu cekip elalemle paylasan adama ne denir?

383
25
yanıtYanıtla
dadaş:

cevat denir:)

yanıt4
yanıt0
Jackal:

Gavatlik başka bişey

312
22
yanıtYanıtla
ref:

Kendinden olanı nasıl tanıyorsun

yanıt1
yanıt3
Üzgün:

Çok üzülüyorum kadınlarımızınn bu kadar kutsal bir görevi varken annelik hanımlık gibi cüretkar poz afı altında heryerlerini sergilemeleri bir bayan olarak beni çok üzüyo Allah yardımcımız olsun şu anda Magazin haberlerinde nerdeyse kızlarıyla birebir olmaya çalışan anneleri görmek daha da vahim damat olucak bey dışarıda gezerken hangisini eşim yada hangisini kayınvalidem diye tanıtıcak

79
8
yanıtYanıtla
ipek:

o mayoyu giymesinin sebebi aşağı tarafının belli olması

80
7
yanıtYanıtla
Tüm 167 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title