Haberler

Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural'a hapis şoku! 2 yıla kadar hapsi isteniyor

Güncelleme:

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin eski eşi Seçkin Piriler'in şikayeti üzerine, Tangöze'nin şimdiki eşi Kıvılcım Ural'a "hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kaan Tangöze'nin eski eşi ve yeni eşi arasında ipler iyice gerildi. Seçkin Piriler, eski eşinin şimdiki eşi olan Kıvılcım Ural'ın, kendisine "Bana bak eski kaşar" dediğini iddia ederek savcılığa şikayette bulundu. Ural'a hakaret suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezasıyla dava açıldı.

"BANA ESKİ KAŞAR' DEDİ"

Seçkin Piriler savcılığa verdiği dilekçede Ural'ın kendisine, "Bana bak eski kaşar, anlayacağın dilden yazayım! Tepemin tasını attırdın. 7 yaşındaki çocuğu evden kovmak ne vicdansız k…e! Annelik bile yapacak kapasite yok mu sende pislik? O çocuğa annelik yap yoksa mumla ararsın o çocuğunu" şeklinde mesaj atarak hakarette bulunduğunu iddia etti.

Seçkin Piriler'in 'Bana eski kaşar' diyerek şikayet ettiği Kıvılcım Ural'ın 2 yıla kadar hapsi istendi

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Savcılığa ifade veren Kıvılcım Ural ise Piriler'in eski eşiyle evlendiği için aralarında husumet olduğunu söyleyerek kendini savundu. Ural, söz konusu mesajları atıp atmadığını hatırlamadığını söyleyerek suçlamaları kabul etmedi.

Seçkin Piriler'in 'Bana eski kaşar' diyerek şikayet ettiği Kıvılcım Ural'ın 2 yıla kadar hapsi istendi

3 AYDAN 2 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Savcılık, "hakaret" suçunun uzlaşma kapsamında olduğunu belirterek taraflara uzlaştırmacı gönderilmesine karar verdi. Ancak taraflar uzlaşmayı kabul etmedi. Bunun üzerine savcılık, mesajların Kıvılcım Ural'ın telefonundan atıldığının sabit olduğunu belirterek Ural'a, "hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Seçkin Piriler'in 'Bana eski kaşar' diyerek şikayet ettiği Kıvılcım Ural'ın 2 yıla kadar hapsi istendi

DİKKAT ÇEKEN İKİNCİ SOYAD DETAYI

İddianamede müşteki kısmında yer alan Seçkin Piriler ile şüpheli kısmında olan Kıvılcım Ural'ın ikinci soyadlarının "Tangöze" olması dikkat çekti.

Seçkin Piriler'in 'Bana eski kaşar' diyerek şikayet ettiği Kıvılcım Ural'ın 2 yıla kadar hapsi istendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seçkin Piriler Kıvılcım Ural Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

Atsız:

Kıvılcım ural Travestiye benziyor bu ne

32
2
yanıtYanıtla
M.Y:

Atsız, Rahat dur bir cezada sana çıkmasın, zaten artist milleti sineğin mıçından para kazanmaya bakıyor bir de sen çarpılma . .

yanıt19
yanıt2
NE GÜNLERE KALDIK YA:

seçkin daha güzel bir kız kıvılcım hiç güzel değil ve eşcinsellere benziyor

17
2
yanıtYanıtla
kayseri''den ülkü:

kıvılcım çok çekici ve güzel. her kadında güzellik vardır. ama çekici ve seksi olmak farklı bir şey. kıvılcım ural''da bu fazlasıyla mevcut, liv tyler gibi çok havalı.

5
9
yanıtYanıtla
KÜBRA:

NE PAYLAŞILAMAYAN ADAMMIŞ BU KAAN. . HAYIR BİŞEYE BENZESE YANMAYACAĞIM. . ZOMBİ GİBİ :D DRAKULA :D

12
1
yanıtYanıtla
azap:

seçkin piriler adamı paylaşmak gibi bir derdi yok biri ortak olunca kaldırıp hepten üstüne atı paylaşılmaz adam değil ortak olunacaksa al senin olsun adandı kaan tangöze

yanıt0
yanıt0
mine:

kadınlar güzelde adam igrenc

9
1
yanıtYanıtla
müfit:

Kadın gece hayatı için 7 yaşındaki öz çocuğunu evden attıysa o laf şaşırtıcı değil bence. Okuduğunu anlayan kimse yok mu bu ülkede herkes adamın yaptığını görüyor adama 2 sene hapis verilecekse kadın 10 sene hak etmiş.

5
4
yanıtYanıtla
KOKKO:

BU MALIMI PAYLAŞAMIYORLAR TÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

8
0
yanıtYanıtla
KADAYIFCI NECO:

SECKIN DAHA GÜZEL KADIN

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title