Haberler

Şarkıcı İzel 20 yıllık arkadaşını kaybetti

Güncelleme:

Şarkıcı İzel, 20 yıllık doktor ve arkadaşının ölümünü sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Sevilen şarkıcı İzel, yakın arkadaşının ölüm haberiyle sarsıldı. Aynı zamanda doktoru olan arkadaşını kaybeden ünlü şarkıcı duygularını Instagram hesabından paylaştı.

"MEĞER SEN DÖNÜLMEYEN BİR YERE GİTMİŞSİN"

İzel arkadaşı için gönderisinin altına şu notları düştü:

"Dün seni aradım. 'Aradığınız numaraya ulaşılamıyor' dendi. Neyse 'görünce bana mutlaka döner' dedim ama ilk defa dönmedin. Meğer sen dönülmeyen bir yere gitmişsin. İnşallah orası cennetin en güzel köşesidir. Ben hiç senin kadar hayatı seven , mutlu, şer kelimesini bilmeyen birini daha tanımadım. 20 yıldır benim canım kardeşim ve doktorumdun. Bu hayatta ki tek amacın şifa vermekti. Mesleğine ve tüm canlılara aşkla bağlıydın."

Şarkıcı İzel 20 yıllık arkadaşını kaybetti

Şarkıcı İzel 20 yıllık arkadaşını kaybetti

"KABULLENMEKTE ZORLANIYORUM"

"Allah önce anneciğine, iyileştirdiğin insanlara seni çok seven bir sürü dostuna , sabır kuvvet versin. Canım Kaan'ım mekanın cennet ruhun Şad olsun. Hayatı anlamakta ve hayata senin kadar bağlı kıymetlilerin çok erken gitmesini kabullenmekte çok zorlanıyorum. Allah rahmet eylesin kardeşim."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram İzel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (14)

kendim:

kendisini kaybetseydik keşke

2
47
yanıtYanıtla
ZZXX:

musibetsin sen bence biz seni kaybetsek daha iyi olur

yanıt3
yanıt1
xxx:

mal değneği demiyorum sana . çünkü sen malsın ulan.

yanıt0
yanıt0
fırat:

Sen bir ruh doktoruna görünsen iyi olur

yanıt2
yanıt1
çiftetelli:

küpe takmak bir erkek için haramdır günahtır. zaten cehennemde yanacak.

3
24
yanıtYanıtla
Mustafa:

Küpe takmak yasaktir haramdir diye bir ayet yazsana kafana gore kendini Allahın yerine koyup yasak koyamazsın hurafecilik yapma dinini adam gibi öğren.

yanıt2
yanıt1
DHALSIMM:

İzel deterjan suyu içip sarhoş mu oldun? Arkadaşının ölümünden haberdar olmayıp daha sonra böyle bir paylaşım yapmak nedir? duymadıysan senin ayıbın zaten, çünkü bu iletişim çağında haberin olmamış. Trajik ve komik bir paylaşım. . .

4
18
yanıtYanıtla
deniz:

iyiler erken olurler.

8
3
yanıtYanıtla
kazasız kul olmaz ekıbı:

izel hanım çok değerlı bır sanatçı daha önce kazalar ılgılı roportaj yapmıstık elınden gelenı yapmıştı ınsanlar yok olmasın dıye arkadasına allahtan rahmet dılıyoruz cok uzgunuz

7
2
yanıtYanıtla
Döndü Teyze:

bu artist tayfası ölüme inanıyorlarsa,ölümden sonrasına inanmıyorlar,inansalar zaten günah işlemekten vaz geçerler.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title