Haberler

'Sarı Yaz'ın Tadı Bodrum'da Çıkar

Yazın tatlı-serin günlerini Bodrum'da geçiren ünlüler, sakinliğin tadını çıkardı.

YENİDEN BAŞLADILAR

Geçtiğimiz yaz başlayan aşkları, kışın yaşadıkları kısa bir ayrılıkla sarsılan Murat Bilican ve İlgi Gövsa, yeniden bir araya geldi. Bayram tatili için dostlarıyla birlikte Bodrum'a gelen çift, tekne koyları gezdi. İlgi Hanım formuyla dikkat çekerken Murat Bilican'ın saç ve sakalını uzattığı da gözlerden kaçmadı.

NECO İLE LEYLA'SI DENİZ SEFASI YAPTI

Kızı Ayşe Özyılmazel'i geçtiğimiz aylarda Ali Taran'la evlendiren Neco; yaz boyunca Bodrum Marina Yacht Club'da program yaptı. Bayram tatili nedeniyle eşi İdil Erge ve küçük kızı Leyla'yla birlikte Yalıkavak Xuma Beach'e giden Neco; geç de olsa denizin tadını çıkardı. Babasıyla denize giren Leyla, annesinin gözetiminde duş yaptı. Kızını, annesine teslim eden Neco ise yüzmeye devam etti.

JET-SKI İLE HIZ DENEMESİ

Beşiktaş'lı futbolcu Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, Bodrum'da tatil yapıyor. Öğlen saatlerinde kızı ile jet ski'ye binen Işıl Hanım, hız denemesi yaptı. Işıl Reçber, bir ara yanından geçen bir teknenin dalgası sıçrayınca, dengesini zor da olsa korudu.

SAHİLDE AKŞAM TURU

Eşi Sönmez Köksal'la Bodrum'da tatil yapan Filiz Akın, Türkbükü sahilinin tadını yürüyüş yaparak çıkarıyor. Güneşten korunmak için siyah bir şapka takan Filiz Akın, her zamanki gibi şıklığıyla dikkat çekiyor.

YORGUNLUK ÇIKARIYOR

Bodrum'daki La Boutique Alkoçlar'ın sahibi Gülşah Alkoçlar, küçük kızı Aslışah'la hem iş hem tatil yapıyor. Yaz boyunca birbirinden ünlü konuklar ağırlayan Gülşah Hanım; sonbaharın ilk günlerinde yorgunluk çıkarıyor.

NİŞANLISI İLE EL ELE

Altı yıl aradan sonra geçtiğimiz aylarda 'Karamela' adlı bir albüm çıkaran Hakan Peker, bir ara basın danışmanlığını yürüten nişanlısı Arzu Öztoprak'la tatil keyfi yapıyor. Bayram için Bodrum'a gelen Hakan Peker, Türkbükü'nde nişanlısı ile el ele dolaşıyor.

FUAT ÇAĞDAŞ

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title