Haberler

Sadakatsiz'in 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Turgay, Asya'ya aşık olduğunu itiraf ediyor

Güncelleme:

Büyük bir merakla beklenen Sadakatsiz dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan 13. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Asya'yla aynı hastanede çalışan Turgay, aşık olduğu Asya'ya duygularını itiraf etti. Bunu öğrenen Volkan ise kıskançlık krizine girdi.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de ortalık karışıyor. Boşanmalarına rağmen aralarındaki gerginlik devam eden Asya ve Volkan yine karşı karşıya geliyor.

VOLKAN GERÇEKLERLE YÜZLEŞİYOR

Sadakatsiz'de Turgay, Asya'ya ona olan hislerini açıklıyor. Ancak Asya ve Turgay, Volkan'ın markajı altında olduğu için her adımları takip ediliyor. Asya'yı arayan Volkan, Turgay'ın hislerini açtığını öğrenince ateş püskürüyor. Asya'dan intikam almak isteyen Volkan, Selçuk ile tartışırken eski karısından nefret ettiğini ve onun yaşadıkları şehri terk etmesi gerektiğini söylüyor. Selçuk'un "Senin hislerin nefret değil aşk" demesiyle kendine gelen Volkan, yine de yolundan şaşmıyor.

Sadakatsiz'in 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Turgay, Asya'ya aşık olduğunu itiraf ediyor

Sadakatsiz'in 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Turgay, Asya'ya aşık olduğunu itiraf ediyor

Sadakatsiz'in 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Turgay, Asya'ya aşık olduğunu itiraf ediyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özge Özder Cansu Dere Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Kobra yılanı:

Bu kadına aşık olunurmu yahu)

7
4
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Nedense çiftler bir birlerini çok iyi tanımadan evleniyorlar. tanıdıktan sonra da boşanıyorlar.

6
0
yanıtYanıtla
BİR:

O yüzden de evleneceğin kişiyi iyi tanıman iyi bilmen gerekiyor

yanıt2
yanıt0
6.FİLO:

Derin Volkan'' a, Asya Mert'' e, Turgay Asya'' ya, Asya tekrar eski kocasına, Eski kocası, Mert'' e, Mert garson kıza kim kime yürüyor belli değil herkes bir birine sinyal veriyor

3
3
yanıtYanıtla
Ben:

RTÜK nerede acaba

4
1
yanıtYanıtla
MEDYA UZMANI:

Daha da populer olacak, konusu sürükleyicii

2
1
yanıtYanıtla
rtrt:

başından belliydi o dr. vereceği

1
2
yanıtYanıtla
CANSU:

ASKKSIN CANSU

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title