Haberler

Sadakatsiz'e damga vuran sahne! Eşini aldatan adamın sözleri Twitter'da tepki çekti

Güncelleme:

Dün akşam 3. bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde eşini aldatan Volkan'ın "Ben ikisini de seviyorum. İnsan aynı anda iki kadını neden sevemesin" sözleri Twitter'da tepki çekti.

BBC Studios'un Doctor Foster isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Sadakatsiz dizisi 21 Ekim Çarşamba akşamı 3. bölümüyle ekrana geldi. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümüne eşini genç bir kadınla aldatan Volkan'ın sözleri damga vurdu.

ÇOCUĞU İÇİN AYIRDIKLARI PARAYI SEVGİLİSİNE KULLANMIŞ

Sadakatsiz son bölümde, Asya kendisini aldatan eşi Volkan'a bir şans daha verdi. Volkan'ın sözleriyle umutlanan Asya'nın hayalleri ise kısa sürdü. Volkan'ı ayrıldığını söylediği Derin'le yeniden görüşürken yakalayan Asya, banka hesaplarını incelediğinde bir şok daha yaşadı.

Sadakatsiz'e damga vuran sahne! Eşini aldatan adamın sözleri Twitter'da tepki çekti

Boşanmak için avukata başvuran Asya, daha sonra ise banka hesapları ve Volkan'ın harcamalarıyla ilgili inceleme yaptı. Volkan'ın çocuklarının eğitimi için ayırdıkları parayı çektiğini ve Derin ile buluşmak için bir ev de aldığını öğrenen Asya yıkıldı.

Sadakatsiz'e damga vuran sahne! Eşini aldatan adamın sözleri Twitter'da tepki çekti

"İKİ KADINI AYNI ANDA SEVİYORUM"

Bunların yanı sıra Volkan kendisini Derin'le ayrılması gerektiği konusunda uyaran arkadaşı Derya'ya "Asya'yı çok seviyorum. Onsuz bir hayat hayal bile edemiyorum. Ama Derin'i de çok seviyorum. Onun yanında kendimi canlı hissediyorum. İkisini de aynı anda seviyorum. İnsanın kalbi sadece bir kişi için atmıyormuş. Evli olmak aşık olmaya engel değilmiş. İkisini aynı anda seviyorum ama başka türlü, başka yerden. İnsan aynı anda iki çocuğunu sevebiliyor aynı ölçüde. Niye iki kadını sevemesin?" dedi.

Sadakatsiz'e damga vuran sahne! Eşini aldatan adamın sözleri Twitter'da tepki çekti

TWITTER'DA GÜNDEM OLDU

Dizide Volkan'ın "İki kadını da sevebilirim" sözleri sosyal medyada tepki çekti. Kısa sürede Twitter'da gündem olan sahne için şu yorumlar yapıldı:

Sadakatsiz'e damga vuran sahne! Eşini aldatan adamın sözleri Twitter'da tepki çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özge Özder Med Yapım Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (180)

POLİGAMİ:

Hastalık var , yorgunluk var , özür hâlleri var bu nedenle iki kadınla evli olmak mutluluğun ta kendisi.

9
46
yanıtYanıtla
Deniz Aktuna:

Ozmanan karının da aynı haklara sahip olduğunu bileceksin.

yanıt17
yanıt0
Remziye kavrak:

Kadınına da aynı hakkı taniyacaksin. O zaman tamam.

yanıt3
yanıt1
Çok yemişkız Aslı:

ERKEKLER 4 TANE AYNI ANDA ALABİLİYOR, BİZ NİYE ALMAYALIM. BENDE 4 TANE İSTİYORUM. BU BENİM EN DOĞAL HAKKIM.

27
24
yanıtYanıtla
Kemal:

Neye g''ore en dogal hakkin cahil comar. Ne dedigini bile bilmiyosun gelmis lak lak ediyon.

yanıt11
yanıt8
Kemal:

Bu sol kesim, batili dunya sevdalisi dizilerden ne beklersin zaten? Gorende turk irki hep boyle yasadi hep boyleydi sanacak. Dunyaya boyle tanitmaya calisiyolar surekli ama her daim basarisizlikla sonuclanacak denemeleri. Turk demek, Islam demektir. Turk demek, kafirlere ve onlarin yasam tarzlarini, kulturlerini, bakis acilarini hayatindan def etmek, yok etmek demektir. Bunlara yinede uyan, ve kendine turk diyen kisiler haindir, soysuzdur, namussuzdur. Kabul etselerde etmeselerde, gercek budur

yanıt19
yanıt8
simal:

Türk örf ve geleneklerine uymuyor yayından kaldırılmalı

22
10
yanıtYanıtla
Ayten Ece Alpaydın:

Niye böyle dizilerin yayınlanmasina izin veriliyor anlamıyorum .Ailelerin , çoluk çocuğun ahlakı bozuluyor nasıl bir zihniyet

21
11
yanıtYanıtla
Zühtü AKTAŞ:

Bu tür diziler ya engellenmeli yada en azından bu bölümler konuşmalar bölümün içerisinde çıkarılmalı gençlerin kafalarını karıştırıyor olabilir sanki bu yaşam biçimi doğruymuş gibi algılanıyor şahsi kanaatim doğru görmüyorum

yanıt4
yanıt1
Ceren:

18 yaşın altının izlemesi yasak ayrıca zaten dizi bunu iyi bir şey olarak göstermiyor

yanıt2
yanıt0
Tüm 180 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title