Haberler

Payitaht Abdülhamid Dizisine 5 Yeni Oyuncu Dahil Oldu

TRT ekranlarında cuma akşamı izleyiciyle buluşan Payitaht Aldülhamid dizisinin kadrosuna Güven Kıraç, Gürkan Uygun, Başak Daşman, Erdem Ergüney ve Alay Cihan katıldı.

TRT'nin cuma akşamları seyirciyle buluşan fenomen dizisi "Payitaht Abdülhamit"in yeni sezon çekimleri bayram sonrası başlıyor. Sürükleyici konusuyla dikkat çeken Es Film imzalı dönem dizisinin kadrosuna peş peşe birbirinden güçlü oyuncular katıldı.

5 YENİ OYUNCU DAHİL OLDU

Bülent İnal'ın başrolünü oynadığı dizinin ekibine ilk olarak geçen günlerde ödüllü oyuncu Hakan Yufkacıgil katılmıştı.

Emre Konuk'un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosuna son olarak Güven Kıraç, Gürkan Uygun, Başak Daşman, Erdem Ergüney ve Alay Cihan katıldı. Eylül sonunda yayınlanması planlanan dizide Güven Kıraç "Vambery"yi, Gürkan Uygun "Halil Halid"i, Başak Daşman "Şivenaz Hatun"u, Erdem Ergüney "İzzet Holo Paşa"yı,Alay Cihan ise "Trabzonlu Ali Paşa"yı oynayacak.

Payitaht Abdülhamid Dizisine 5 Yeni Oyuncu Dahil OlduAlay Cihan

Payitaht Abdülhamid Dizisine 5 Yeni Oyuncu Dahil OlduErdem Ergüney

Payitaht Abdülhamid Dizisine 5 Yeni Oyuncu Dahil Oldu

Payitaht Abdülhamid Dizisine 5 Yeni Oyuncu Dahil OlduGüven Kıraç

Payitaht Abdülhamid Dizisine 5 Yeni Oyuncu Dahil OlduBaşak Daşman

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Payitaht Abdülhamit Güven Kıraç Magazin Haberler

500

Yorumlar (27)

Turist:

Osmanlı, bizans ve roma bitti gitti. Fantastik dizilere kendinizi kaptırmayın. . . buna zaman kaybı diyorlar

6
2
yanıtYanıtla
doktor:

tarihin ve dahi cümlelerin cahil insanı. . . Cumhurbaşkanlığı forsundaki yıldızların ne manaya geldiğini biliyor musun. . .

yanıt2
yanıt1
Gerçek aslı:

Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmış olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle Kurban Bayramınız şimdiden mübarek olsun.

3
4
yanıtYanıtla
rafet:

Geçmişini bilmeyenin geleceği olamaz. senin gibi sığ düşünen 1000 yıllık tarihimizi eski osmanlıcayı kaldırarak yok etti. geçmişe ait ne belge ne evrak nede bir kayıt yok edildi. İsrail 2000 yıllık alfabesine geri döndü teknolojisiyle dünyaya kafa tutuyor. Biz boğulmadan çıkarız sen ve senin gibiler boğulmaya mahkumsunuz.

6
0
yanıtYanıtla
ASLI:

İSRAİL ESKİ ALFABESİNE DÖNDÜĞİNDEN DOLAYI TELNOLOJİDE KALKINMADI. ADAMLAR 1998 YILLINDA İLK OLKULDAN BAŞLAYARAK BÜTÜN ÖĞRENCİLERİNE BİLGİSAYAR PROGRANCILĞI DİLLERİ ÖĞTETMEYE BAŞLADILAR. DAHA SONRA BUNU ZORUNLU DERS YAPTILAR. İŞTE BUNDAN KALKINDILAR. ADAMLAR GEÇMİŞLE ÖVÜNMÜYOR GELECEĞE ODAKLANIYOR.

yanıt0
yanıt2
isim:

bu topraklarda geçmiş bir tek osmanlı değil. israil ana dili gibi ingilizce bilir. sizin osmanlıca dediğini şey sayede istanbul ve çevresinden ibaretti bilende kişide parmakla sayılırdı.

yanıt2
yanıt2
ASLI:

BU ÜLKENİN GERİ KALMASININ SEBEBLERİNDEN BİRİDE 300-500 YÜZYIL ÖNCE NEYMİŞİZ DEMEMİZ VE ÖVÜNÜP GELECEĞE ODAKLANMAMIZ. TARİH GEÇMİŞDE KALDI VE TARİH TEKKERRÜR ETMEZ. EĞER GELİŞMİŞ TEKNOLOJİ ÜRETEN DÜNYADA SÖZÜ GEÇEN BİR ÜLKE OLMAK İSTİYORSAK OKULLARDA TARİH DERSLERİ ZORUNLU OLMAMALI. ONON YERİNE İLERİ MATH VE FEN BİLİMLERİ ÖĞRETELİM, BİLİGSAYAR PROGRAMLAMA DİLLERİ ÖĞRETELİM. İŞTE O ZAMAN KALKINIRIZ. HATDA DOLLAR BİLE DÜŞER.

2
3
yanıtYanıtla
Mebrure:

Hem tarihi hem bilgisayarı öğrenirler ne sakıncası var.

yanıt0
yanıt1
isim:

o kadar ilgililer ki tarihle daha kaçıncı abdulhamid olduğunu bile yazmamışlar çünkü sadece 2. abdülhamid var onlar için

2
3
yanıtYanıtla
adsız:

parmak aşağı yapanlar utançlarından yapıyorlar herhalde 2 tane olduğunu buradan mı öğrendiniz.

yanıt2
yanıt2
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title