Haberler

Paul Walker'ı unutmadı

Güncelleme:

Ebru Keskin, sekiz yıl önce hayatını kaybeden dünyaca ünlü yakın arkadaşı Amerikalı aktör Paul Walker'ı unutmadı. Ünlü şarkıcı, aktörün doğum gününü kutladı. İşte detaylar...

Ebru Keskin, sekiz yıl önce hayatını kaybeden Amerikalı ünlü aktör Paul Walker'ı unutmadı. Şarkıcı, 'Hızlı ve Öfkeli' dizisiyle tanınan Walker'ın doğum gününü Instagram'dan kutladı. Yaşasaydı 48'inci yaşını kutlayacak Walker ile fotoğraflarını paylaşan Keskin, "İyi ki doğdun. Kendin olduğun için teşekkürler" diye yazdı.

Keskin'in kutlama mesajını Walker'ın en yakın arkadaşı da sayfasına taşıdı.

Keskin, beş yıl öncede Instagram'dan Walker ile karesini de paylaşarak, "Keşke daha fazla fotoğraf çekseydik ama bu kadar erken gideceğini kim bilebilirdi. O gün beni kandırdığın için teşekkür ederim. Bu masada saatler saatlerce süren sohbetler ve paylaşılan diğer anılar bana ne kadar mütevazi, samimi, eğlenceli... Harika bir arkadaş ve baba olduğunu gösterdi" diye yazmıştı.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Paul Walker Instagram Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title