Haberler

Özel Hayatında Flaş Gelişme!

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, yaklaşık 4 yıldır aşk yaşadığı Kayla Manukyan'dan geçtiğimiz eylül ayında ayrılmıştı. Ertuğrul ve Manukyan cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul, uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Kayla Manukyan'dan ayrılmıştı.

İkili, ayrılığa yalnızca 7 ay dayanabildi.

ARALARINDAKİ SORUNLARI AŞTILAR

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Ertuğrul ve Manukyan sosyal medyada yeniden takipleşti. Çiftin, aralarındaki sorunları tamamen aştığı öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl Çağlar Ertuğrul'a evlilik hakkında ne düşündüğü sorulmuştu. Ünlü oyuncu, muhabirlerin "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna "Aman abi o konulara girmeyelim." yanıtını vermişti.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

Çağlar Ertuğrul, 5 Kasım 1987'de İzmir'de doğdu. Girit ve Bulgaristan göçmeni kökenli bir aileye doğdu.2005 yılında Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 2011 yılında Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi. Burada ilk kez tiyatro ile tanıştı.

Çağlar Ertuğrul, Dağ, Ailecek Şaşkınız, Medcezir, Fazilet Hanım ve Kızları, Afili Aşk ve Benim İçin Üzülme gibi sevilen projelerde rol aldı.

TRT 1'de yayınlanan Teşkilat isimli aksiyon dizisinin başrolünde yer almaktadır. Dizi yüksek izlenme oranlarına ulaştı. Bu dizideki çalışmasıyla 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kategorilerisinde ödül aldı.

KAYLA MANUKYAN KİMDİR?

Kayla Manukyan, 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Manukyan, dizi ve sinema sektöründe kostüm asistanı olarak görev alan stilisttir. En son Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizinin kostüm asistanlığını üstlenmiştir.

Marie Claire, Women's Health, Men's Health dergilerinde moda editörü asistanlığı yaptı. Daha sonra İMA'da Styling eğitimini tamamladı ve Madame Figaro dergisinin Moda ve Stil editörlüğünü üstlendi. Çeşitli dizilerde stil danışmanı olarak görev aldı.

Sanat Terapisi eğitimini de tamamladıktan sonra "kişisel stil danışmanlığı" hizmetinin yanı sıra, "sanat ve moda psikolojisi" alanlarında çalışmalarını sürdürmekte.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Çağlar Ertuğrul Teşkilat Manukyan Moda Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title