Haberler

    Özcan Deniz'in "Feyza evimi gasp etti" diyerek dava açtığı villada yangın çıktı

    Güncelleme:

    Oyuncu Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ı "Evimi gasp etti" diyerek mahkemeye verdiği lüks evde yangın çıktı. Kış bahçesinde çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

    Özcan Deniz, Feyza Aktan ile 2018'de evlenmiş, 15 ay sonra tek celsede boşanmıştı. Şarkıcı, mahkeme kararına rağmen Zekeriyaköy'deki evinden çıkmayan eski eşi hakkında geçen kasımda suç duyurusunda bulunmuştu. Paylaşılamayan lüks evde önceki gün talihsiz bir kaza yaşandı.

    YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI

    Feyza Aktan önceki gece evin kış bahçesinde geç saatlere kadar oturdu ancak yatarken ısıtıcıları açık unuttu. Kısa sürede ısınan koltuklar alev alınca çıkan dumanı gören komşular itfaiye çağırdı. Yangın büyümeden kontrol altına alındı.

    VİLLA İÇİN ESKİ EŞİYLE DAVALIK OLMUŞTU

    Özcan Deniz 2018'de evlendiği oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan'dan Haziran 2019'da boşanmıştı. Hemen ardından birlikte tatile çıkınca barıştıkları söylenmişti. Ama sonrasında Feyza Aktan, evliyken yaşadıkları evden çıkmayınca, Özcan Deniz de gasp iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

    Özcan Deniz'in paylaşılamayan evi az daha yanacaktı

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Zekeriyaköy Feyza Aktan Özcan Deniz Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (11)

    baran:

    özcan oğlunun annesine bir evi çokmu görüyorsun garibansın ya gerçi senin babana da hayrın yoktu. . . .

    10
    5
    yanıtYanıtla
    Osman:

    6284 istanbul sözleşmesi ile milyonlarca erkeğin mal varlığının yarısı gitti üstüne ömür boyu nafaka ödemek zorunda kaldılar. Müslüman olduğunu söyleyen insanlar nafakanın 3 ay olduğunu, iftira nın, çocuğu babaya göstermemenin hatta zinanın günah ve haram olduğunu bilmiyormu?Konuşurken dinden bahsedenler zinayı suç olmaktan çıkardı, iftira ile erkeğe hapis yolu açıldı, 1 gün veya 1 yıl evli kalan kadın erkeğin servetinin yarısını alıyor. Koşun makarna dağıtılıyor hadi

    8
    4
    yanıtYanıtla
    istanbul:

    İstanbul Sözleşmesi sayesinde birçok yuva yılıkdı ve birçok kadın öldürüldü, tek sebebi İstanbul sözleşmesidir. bu İstanbul sözleşmesi tam bir felaket düşman savaş meydanlarında bizi yenemedi ama İstanbul sözleşmesi sayesinde Anadolu ya kadar tüm ülkeyi işgal etmiş durumda. aile temelimize dinamit yerleştirildi. ben 7 yaşındaki çocuğuma bişey diyemiyorum çünkü polisi araması durumunda baba hapse atılıyor.

    yanıt1
    yanıt2
    ŞANLIURFA:

    Aklı olan gençler zaten İstanbul sözleşmesi var olduğu sürece evlenmek istemiyor. bu felaket sözleşmeyi artık herkes biliyor ve nasıl aileyi tehdit ettiğini öğrenmiş durumda.

    yanıt3
    yanıt1
    Mikayil çenko:

    Ağlayanın malı gülene hayrı olmazmış ver gitsin evi

    9
    1
    yanıtYanıtla
    KADO:

    ÖZCAN KARDEŞ UNUTMA A.. OLANIN İMANI OLMAZ KARDEŞŞŞŞ

    4
    2
    yanıtYanıtla
    kavak yelleri:

    Özcan''a bak kıza bak görünen köy klavuz istemezmiş çok yaş farkı var belli o da çıtır modasına uymuş sanırım da bu modanın sonu hiç biri için uzun sürmeyip hayırlı sonla da bitmiyor onunda hayırsız bitmiş beklenen son

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Erdem:

    Evlenmeyin kardeşim evlilik pişmanlıktır.Ömür boyu nafaka ödeyecen evlenen cezalandırılır bu ülkede.Özcan kardeşim bunlar iyi günlerin daha yaşın genç para kazana biliyorsun nafaka için.. Yaşlanınca sen gör filmi.

    6
    0
    yanıtYanıtla
    UNI GSARAY:

    Bizim uefa kupamız var beyler

    1
    3
    yanıtYanıtla
    UNI FB:

    BU HABERE BU YORUM MU ŞİKE SARAY

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title