Haberler

    Sevgilisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılanan Ozan Güven Cunda'ya yerleşti

    Güncelleme:

    Sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılanan ve bu süreçte birçok projesi iptal edilen Ozan Güven, Cunda Adası'na taşındı. Aylardır ortalıkta görünmeyen oyuncu, meslektaşı Şevket Çoruh ile fotoğraf paylaşmasıyla ortaya çıkmış oldu.

    Kız arkadaşına şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılanan Ozan Güven'in önce reklam kampanyasının yeni anlaşması iptal edildi ardından başrolünü Halit Ergenç'le paylaştığı "Babil" dizisinin kadrosundan çıkarıldı. Yaşadıklarından dolayı büyük bir moral bozukluğu yaşayan Güven, İstanbul'u terk etti.

    CUNDA ADASI'NDA BULUŞTULAR

    Güven, Rasim Öztekin, Bülent İnal, Beren Saat ve Perran Kutman gibi ünlü isimlerin de yazlığının olduğu Cunda Ada'sında ev tuttu. Ozan Güven'i son olarak yakın dostu Şevket Çoruh ziyarete gitti. Çoruh, geçen sezon sahibi olduğu tiyatronun "Don Kişot" adlı oyununda da Ozan Güven'i başrol oynatmıştı. Bu hafta başı "Arka Sokaklar" dizisindeki çekimlerini tamamlayan Şevket Çoruh, soluğu Cunda'da aldı.

    Ozan Güven Cunda'ya yerleşti

    SAKALLARINI UZATTI

    Darp davası için 21 Ocak'ta hakim karşısına çıkmaya hazırlanan Ozan Güven'in sakallı hali dikkat çekti. Keyfi yerinde olan oyuncunun mahkeme sonuçlanana kadar İstanbul'a dönmeyi düşünmediği öğrenildi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Halit Ergenç Ozan Güven İstanbul Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (12)

    A.Hoca:

    Gidip bir güzel kafanı dinle boş insanlarla uğraşma seni tanımayan boş insanlar kötü yorum yapıyor

    5
    9
    yanıtYanıtla
    erkan:

    buna hayran olan armutlar tanıyorum :)

    9
    4
    yanıtYanıtla
    Yorumcu:

    ne idüğü belirsiz tipleri sanatçı diye şımartıyorlar, sonuçta yaptıkları genelde rezil şeyler. Gençlerimiz de bu terbiyesizleri örnek alıyor ne yazık ki. umarım bir an önce ekranlardan yok olur.

    8
    3
    yanıtYanıtla
    ahmet:

    ona bakarsak ortada oyuncu kalmaz, önce herkes aynaya bakmalı, kendinden başla mesela, nerem doğru diye kendinle yüzleş. . . .

    yanıt5
    yanıt4
    ENİS:

    BU ÜLKE NELER GÖRDÜ NELER, OZAN ONLARIN YANINDA YAVRU KALIR. MESELA ESKİLERDEN SAYAYIM:ESKİLERDEN CÜNEYT ARKIN-BETÜL IŞIL, YILMAZ GÜNEY-NEBAHAT ÇEHRE. MALUM ŞAHSİYET MAGANDALIĞIN GERÇEK KRALI İBRAHİM TATLISES-PERİHAN SAVAŞ-DERYA TUNA-ASENA-DANSÖZ ESMER KIZ. DAHA DA GELENLER. SÜRÜ SEPET. SONUÇ?HEPSİ MUTLU, MESUT. PARA VAR, ÇARE VAR. OZAN BİRAZ YÜZÜN UNUTULSUN. BİR BOMBA DİZİ YİNE YAKANI PAÇANI KOPARMAYA GELEN ÇOK OLUR. MERAK ETME.

    8
    2
    yanıtYanıtla
    YÜRÜ:

    bişi derdim ama. .

    1
    2
    yanıtYanıtla
    alperen:

    hanı bu ıkı yuzlu sevket en ufak bseyde ortalıga kendını atıp oraya buraya saldırıyordu . . demekkı kendı tanıdıgı olunca sesı cıkmıor

    1
    2
    yanıtYanıtla
    aras:

    nerede eski saygın sanatçılar memleket zrtapotlara kaldı.

    0
    2
    yanıtYanıtla
    kamyoncu osman:

    aman coruma gelmesinde burda mikrop istemiyoruz

    0
    0
    yanıtYanıtla
    MEDYA UZMANI:

    VEYA ISTANBULDAN AYRILDI DİYE DE YAZABILIRDINIZ MESELA

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title