Haberler

Özcan Deniz'in Eski Sevgilisi Buse Narcı'nın, Yeni İşi Belli Oldu!

Güncelleme:

Özcan Deniz'in eski sevgilisi Buse Narcı, oyunculuktan şarkıcılığa geçmeye karar verdi.

Özcan Deniz'in eski sevgilisi Buse Narcı, oyunculuktan şarkıcılığa geçmeye karar verdi. Yakın arkadaşı olan genç şarkıcı Günsu ile düet yapmaya karar veren Buse Narcı, stüdyoya girdi. İkili, aralık ayında çıkarmayı planladıkları şarkı için hazırlıklara başladı.

Özan Deniz'in eski sevgilisinin yeni işi belli oldu!

20 KONSERLİK ANLAŞMA

Buse Narcı ve Günsu, şarkı çıkmadan 2019 yılı için 20 konserlik anlaşma yaptı.

Özan Deniz'in eski sevgilisinin yeni işi belli oldu!

BUSE NARCI KİMDİR?

1993 yılında dünyaya gelen Buse Narcı, Fethiye'de doğmuştır. Buse Narcı, Tevfik Hiçyılmaz'dan tiyatro eğitimi alan Buse Narcı, Oda Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaktadır. Katıldığı yarışma programlarıyla adından söz ettirmiş, Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasına katılıp ilk soruda elenmesiyle Türkiye gündemine oturmuştu.

Özan Deniz'in eski sevgilisinin yeni işi belli oldu!

İlk oyunculuk deneyimini Ammar 2: Cin İstilası filmi ile yaşayan Buse Narcı daha sonra 4N1K filminde rol almıştır. İlk dizi deneyimini ise Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan; kadrosunda Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Selen Görgüzel, Serkan Şengül isimlerin yer aldığı Türk Malı dizisinde Selin Kuzu karakterini canlandırdı.

Özan Deniz'in eski sevgilisinin yeni işi belli oldu!

Show Tv'de yayınlanan "Bugün Ne Giysem" yarışmasına katılıp burada Barbie olarak adlandırılınca foto modellik teklifleri alan Buse Narcı, Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Özcan Deniz buse narcı Fethiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (16)

adınızı yazın:

acayip mahlukat tip ve leş

10
2
yanıtYanıtla
zeki kadın cekicidir:

beyni olmayan kadın inanın beni hiç çekmiyor. tamam güzel olacak ama aptal kadınla sevişmek kendimi kötü hissettiriyor. sanki boş beleş masturbasyon yapıyor gibi oluyorum

8
1
yanıtYanıtla
adımı yazamıyorum:

aynısı banada oluyor

yanıt0
yanıt0
UGUR:

Kadın bu iki orasını burasını açar şöhret olur bir iki meşhurlada poz verir sarmaş dolaş tamam

5
2
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

MEMLEKETTE GERİ ZEKALI DOLU

7
0
yanıtYanıtla
RuhSalatası:

Biz bu yaşta biriyle birlikte olsak ayıp sayılır..

5
1
yanıtYanıtla
DAMACANA:

biz de ailecek merakla bu haberi bekliyorduk

5
0
yanıtYanıtla
hop:

nasıl bir ailesiniz lan siz.

yanıt1
yanıt0
hasan emmi.:

Bedava - Beles - Yasamak isteyen Mahluklar Ortalikta Dolasiyorlar. . . Narci, , , Üzümcü, , , Armutcu, , , Elmaci, , , Fistikci, , , , Kestaneci, , , Muzcu, , , Portakalci, , , Leblebici, , , …………………….

5
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

KIZIM SEN ÖNCE O İĞRENÇ LENSLERİ BİR ÇIKART. SONRA DA BIRAK FİLM AYAKLARINI, KENDİNİ ÜNLÜ ZANNEDEN BİR DAANGALAK BUL, ''YENİ VE DÜZEYLİ(!)AŞKLARA YELKEN AÇ''. . .

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title